Blogi hyvinvointi Kuulumisia Matkustaminen

Hassut sattumukset

eeviteittinen_blogi_matkailu_dubai_Marina

Reissujen varrella usein sattuu ja tapahtuu. Vaikka hankaluuksilta ei voi välttyä, on kassaan kertynyt onneksi kuitenkin enemmän niitä hauskoja juttuja.

Hammasraudat saatuani pohdin, mahdankohan rikkoa, tai hävittää ne? Ei mennyt kovin montaa päivää, kun ne olivat päätyneet jo Helsinki-Vantaalla roskikseen. Invisalign-oikojat tulee siis ottaa aina ruokailun ajaksi pois, joten sullon ne aina paperin sisään ”huomaamattomasti”. Kiiruhdin jo lennolle, kun huomasin etten ole laittanut rautoja paikalleen. Sitten kunnon ryminällä takaisin ja tonkimaan roskista. HAH! Sieltä ne kuitenkin löytyivät ja työntekijät naureskelivat varmasti tälle tilanteelle vielä jälkikäteenkin. Siinä me suihkuteltiin niitä desinfiointiaineella. Eikä tämä ollut edes ensimmäinen  kerta kun nämä ovat päätyneet roskikseen. Teemu on kerran napannut paperimyttyni kotona lautaskaapista. Ensinnäkin, kuinka paperimytty joutuisi sinne vahingossa?:D

On todella outoa maata auringossa joululaulujen soidessa korvan juuressa. Kuudes päivä menossa ja repeatilla tietenkin. Pakkaa sekoittaa vielä lisää hotellin aulassa seilaavat Herkules piirroshahmoa muistuttavat äijät, joiden tehtävää en ole vielä täysin ymmärtänyt. Asut ja kaikki. Nämä miehet näyttävät myös tismalleen toistensa kopioilta. Toivottavasti tästä kaikesta maksetaan jotain ekstraa. Jos hotelli hakee hyppyä pois arjesta, siinä se on näiden outouksien osalta onnistunut.

Koska hotellit ovat usein ylihinnoitelleet mm. juomaveden, olemme ovelina tyttöinä keksineet välttää tämän 10 euron hintaisen pullon (huom. päivässä 50 e vedestä!) hakemalla vettä kuntosalin yleisestä automaatista. Siellä me käydään kuusi tyhjää pulloa repussa täyttämässä pullojamme. Mikähän siinäkin on, että näistä kokee jonkinlaista mielihyvää?! 😀 Susanna on ihan mummona napannut aamiaisella huivinsa sisään hedelmiä iltapäivän kurnivaa vatsaa varten. ”Ota laukku mukaan niin otetaan niitä hedelmiä”. Ihan hieman naurattanut tämä toiminta. Mutta en haluaisi ihan tyhmästä maksaa hullua ylihintaa. Muutenkin hotellimme on kyllä aivan mestari tässä ylihinnoittelussa.

eeviteittinen_outfit_travelling_dubai_tips 

En ole aikaisemmin käyttänyt metroa täällä Dubaissa, mutta nyt halusin liikkua myös sillä. Sinällään säästyimme sähläykseltä oikein mainiosti, mutta hirveää tuuriakin siinä oli. Menimme sattumalta oikeaan junaan ja vielä oikeaan vaunuun. Huomasimme nimittäin vasta jälkikäteen, että täällä naisille ja lapsille on oma vaununsa, johon ei miehet saa tulla. Metrossa on myös erikseen se parempi luokka – en tosin tiedä mitä siellä on. Cocktaileja ja hierovia tuoleja? Onnistuimme siis kerrankin jossakin ihan suorilta käsin, kun löysimme itsemme raskaana olevien äitien ja huutavien lapsien keskeltä. Tosin kauppakeskuksessa emme onnistuneet yhtä hyvin, sillä löysimme itsemme miesten vessasta. Kuinkakohan paljon sakkoa siitä olisi saanut, jos olisimme jääneet kiinni? Metrossa se tarkoitti nimittäin 200 dirhamia, joka tarkoittaisi noin 48 euroa.

Ollaan joka ilta pukeuduttu samoihin vaatteisiin, jotka ovat muistuttaneet lähinnä kaapuja ja rättejä. Kerrospukeutumista Dubaissa, voi kyllä vaan! Kuvissa esiintyvä koko asuni on ollut aivan liian viileä iltakäytössä. Olen ollut täällä ilmeisesti vain todella kuumana vuodenaikana, sillä emme olleet lainkaan varautuneet näin viileisiin iltoihin. Kaikki vaatteet käytännössä päälle mitä löytyy ja menoksi! Asukuvia on turha odotella:D Olimme kovin reippaita, kun ajattelimme lähtevämme reissuun vain yhdellä laukulla, joka tietenkin tarkoitti myös sitä, että puolet vaatteista uupuu. Jos jotain hyvää tästä pitäisi löytää, niin tällä reissulla jokaikinen rätti on päässyt käyttöön. Ei turhaa pakkaamista hei!

eeviteittinen_ystavyys_matkailu_Dubaieeviteittinen_hassut_sattumukset_matkailu

Kävimme ostamassa muutamia naisten juttuja, kuten helpotusta kreiseihin kuukautiskipuihin, sekä after sunia. Minä juoksin suoraan toiselle puolelle kauppaa ja nappasin samalla mukaani koppuraisille hiuksille sopivaa luonnonmukaista tehohoitoa. Kassalla Susanna esitteli ostaneensa meille aurinkorasvaa, sekä tuota after sunia. Katselin purkkia hieman hämmentyneenä. Olisin tietenkin halunnut jotakin mahdollisimman luonnollista, kuten aloe veraa. Kysyinkin, että onko tuo aloe veraa, johon Suski kuittasi nopeasti vain “joo, jotain sellaista”. Todellisuus oli kuitenkin hieman toinen:D Purkki oli kamalinta rasvaa sitten ikinä, sillä se viilensi koko kehon siihen pisteeseen saakka, että sattui ihan sen verran paljon, ettei siinä auttanut muuta kuin kiskoa päälle kaikki vaatteet ja mönkiä peittojen alle. Tosiaan purkissa luki isolla ICE. Rasva haisi ice powerilta ja myös TUNTUI siltä:D kerrassaan hirveä fiilis. Kerroin kyllä Suskille, että hieman epämukavaa rasvaa hankit, mutta viesti meni perille vasta siinä vaiheessa kun maattiin molemmat samassa jamassa. Nauratti ja sattui samaan aikaan. Minä hankin kosmetiikan tästä edespäin.

Ihanaa viikonloppua kaikille, me aloitamme huomenna matkan kohti kotia ja JOULUA <3 -E