hyvinvointi Motivaatio onnellisuus Perhe ja suhteet Treeni TV

KOKEMUKSIEN AARREARKKU

Tanssii Tahtien Kanssa_TTK_eevi_janiTänään taas jännittää! Vaikka on mahtavaa päästä esittämään taas viikon uurastus tanssisalilla, on tämä myös pelottavaa. Pelottavaa siksi, ettei koskaan tiedä onko tämä nyt se viimeinen tanssi. Nyt on jäljellä enää niin vähän viikkoja, että haluaisi vain painaa loppuun saakka. Eroahdistus iskee aivan varmasti ja hetkellinen tyhjyyskin on todennäköisesti vain kohdattava. En osaisi sanoa mikä toinen formaatti olisi koskaan voinut tarjota minulle näitä asioita, joita täältä mukaani kannan. Koko matka on ollut niin ainutlaatuinen, että tämä kaikki vetää minut todella nöyräksi ja kiitolliseksi. Olen oppinut itsestäni hyviä ja huonoja asioita, mutta myös saanut vahvistusta sille kuka minä olen. Isoin kiitos tästä mahdollisuudesta kuuluu teille <3

Kokemuksien aarrearkku on meille jokaiselle se kaikkein rakkain ja merkityksellisin. Se on opettanut meitä, tarjonnut kokemuksia, tunteita ja ihmisiä. Elämämme aikana kokemamme elämykset ovat sellaisia, joita ei voi kukaan sinulta viedä. Vaihtaisitko sinä omaa aarrearkkuasi kultaharkkoihin? Et varmasti. Uskalla, mene ja koe mahdollisimman paljon! Uhmaa pelkoa, juhlista iloa, äläkä odota. Aika ajaa ohitsesi jos sinä et sitä tee. Keskity siis oleelliseen, eli siihen mitä sinulla on juuri tässä hetkessä. Mitä haluaisit tehdä? Miksi et tee sitä? Kannusta itseäsi kuten kannustaisit läheisiäsi. Sinulla on samat vaihtoehdot ja mahdollisuudet kuin kenellä tahansa muullakin. Jokaisen aarrearkku on uniikki ja sinä päätät sen sisällöstä.

Jos olemme onnistuneet koskettamaan sinua jollakin tavalla, muistathan käydä vaikuttamassa omalla äänelläsi. Äänestys on auki koko ajan illan lähetyksen loppuun saakka. Nähdään klo 19.20 MTV3:lla!

Lähetä 8 numeroon 17225 tai soita 0700 79008 tai äänestä netissä

Kuvat Katja Tamminen

TTK_Eevi_jani_aanesta