hyvinvointi koti ja sisustus onnellisuus Perhe ja suhteet Treeni TV

RAKKAUTTA ILMASSA

Tunnistatko itsessäsi miellyttämisen halun? Oletko koskaan saanut itseäsi kiinni tilanteesta, jossa olet esittänyt toiselle ihmiselle jotakin mitä et ole oikeasti? Minä olen.

Haluamme joskus jotakin niin paljon, että olemme valmiit joustamaan, muuttumaan ja lopulta olemaan jopa epäaitoja tarkoituksettomasti. Uskomme pystyvämme saavuttamaan tällä muutoksella jotain sellaista, jota emme ole aikaisemmin ehkä saaneet. Tosiasiassa tämä kurssin muutos ei tuo mukanaan mitään hyvää, vaan siinä hukkaa ainoastaan oman itsensä. Kukaan ei pysty teeskentelemään loputtomiin, joten kuinka paljon aikaa säästäisitkään jos olisit vain rohkeasti sellainen kuin sinä olet? Teeskentely on älyttömän hauras tapa rakentaa yhtään mitään pysyvää.

Tämä toinen versiosi on vain varjo sinusta, eikä sitä ei ole oikeasti olemassa. Se saattaa olla hetken tutkimusmatka, jota et itse edes välttämättä kykene heti havannoimaan. Tästä oman huonomman kloonin luomisesta ei kuitenkaan pitäisi ahdistua, vaan siitä kannattaa ottaa opiksi. Tämä on meistä monelle kasvuvuosien vaatima hairahdus, josta voimme halutessamme kasvaa ja tulla tietoisemmiksi siitä kuka olen ja mitä haluan. 

Haluamme kaikki tulla hyväksytyksi, nähdyksi, kuulluksi ja rakastetuksi. Nuorena sitä kaikkea vasta opettelee ja olen monen parisuhteen alussa toiminut ja käyttäytynyt sellaisella tavalla, joka ei ole minua. Saatoin pukeutua eri tavalla tai kuunnella erilaista musiikkia mitä tavallisesti. Esiin saattoi myös nousta jokin aivan toisenlainen tyyppi, jollainen en ollut aidosti lainkaan.

Joskus olen myös ihmettelyt omaa itseäni. En ole hiljainen, mutta joskus seura on tehnyt minusta sellaisen – sisäänpäin kääntyneen, hiljaisen ja aran. Silloin myös ymmärsin, ettei tämä kyseinen henkilö ollut elämääni se oikea. Kun kykenemme olemaan vapaasti täysin aukinaisia, virheellisiä ja rehellisiä, tiedämme olevamme oikeassa seurassa.

Miellytätkö muita ihmisiä oman itsesi kustannuksella, vai teetkö hyvää muille ja itsellesi? Sinä tiedät eron.

Rakkaus on opettanut itseäni eniten tässä elämässä. Vaikka en parisuhteessa juuri nyt eläkkään, en koe tarvitsevani sellaista juuri nyt. Se ei tarkoita kuitenkaan koskaan sitä, että elämästäni puuttuisi rakkautta ja isojakin tunteita! Niitä saa ja pitää olla meillä kaikilla. Hyvät parisuhteet opettavat kuitenkin usein todella paljon ja kehittävät meitä ihmisinä juuri oikealla tavalla. Tavalla, jolloin saamme olla vapaina ja loistaa mahdollisimman kirkkaina. Tavalla, joka vie meitä eteenpäin ja tekee meistä parempia ihmisiä. On hyvä muistaa, että nämä suhteet opettavat usein meitä vielä suhteen päättymisen jälkeenkin. Uusi astuu tilalle vasta kun vanhasta on opittu kaikki mahdollinen.

Tänä sunnuntaina meillä on luvassa Tanssii Tähtien Kanssa-ohjelmassa rakkausaiheinen teema, joka on herkistänyt selvästi myös minut. Luulen että tässä jaksossa nähdään kokonainen rakkauden tunnekartta, joten nessut kannattaa varata jo valmiiksi!

Ihanaa tunteiden vuoristorataa, sitähän rakkaus on. Rakkaus on ihana asia, joka saa meidät elämään täysillä. Se herättää meissä aina jotakin täysin uutta. Kykenemme sen kautta olemaan parempia muille, sekä itsellemme. Rakastakaa.

LOVEA! -E