Elämäntyyli Makeanhimo Mieli Motivaatio ruoka terveellisyys Treeni

Kupliva elämä

Minifitness_sodatream_bubbles_makuvedet_kevyet_free-maut

Tuijotan lautastani tyhjällä katseella. Eikö enempää heru? Ruoka on hotkittu parissa minuutissa ja nälkä tuntuu kalvavan masussani edelleen. Tätä tämä dieetti nyt on Eevi. Ensimmäinen viikko meni hieman jopa sumussa ja silmät lumpsahtelivat kiinni kellonajasta huolimatta. Aurinko kutsui lenkille mutta minun teki mieli vain nukkua. Lohdutan teitä kaikkia sieluntovereita kuitenkin sillä, että kyllä tämä tästä helpottuu. Kaloreita pudotettiin aika hyvällä kädellä heti alkuun ja kroppa on ottanut sen vastaan odotusten mukaisesti. Keho tottuu tähän taas muutamassa viikossa, joten tsemppaan itseäni sillä eteenpäin! 

Olen myös hyvin onnellinen keittiömme uudesta kauniista tulokkaasta – saan tästä lisäpotkua dieettini varrelle. Olen haaveillut siitä pitkään ja olin kovin onnellinen saadessani sen itselleni. Tyypin nimi on SodaStream Source -hiilihapotuslaite. Kuplivaa vettä ja sitruunaa. Rakastan tuota yhdistelmää. Se tuntuu raikastavan koko kehon ja myös virkistävän koko mielen. Vichyä omasta hanasta ja suomalaisesta vedestä! Vichyä naamaan ja lenkille.

Minifitness_sodatream_makuvedet_kevyet_säästäympäristöä

 Sodatreamillä voi myös valmistaa erilaisia makuvesiä, jotka ovat hyviä limujen korvikkeita!  Free-mauissa on keskimäärin vain 16kcal/100ml ja ne ovat 100 % luonnollisia. Niissä ei ole lainkaan keinotekoisia aromeja tai väriaineita.Makeutusaineena on käytetty fruktoosia – fruktoosi on hedelmien omaa sokeria, joka on kaksi kertaa makeampaa kuin tavallinen sokeri. Fruktoosi ei aiheuta verensokerin heilahteluja, mitä taas tavallinen sokeri tekee.

Free-sarjasta löytyy monia ihania makuja! Omat lempparini ovat  Fresh Lemonade ja Passion-Mango. Kovan makeanhimon iskiessä, voi lorauttaa kuplaveteen hieman makua näistä. Leffaillalle ei heru dieetillä mitään ylimääräistä, jolloin Free-maut ovat erittäin tervetulleita ystäviä. Nämä ovat myös todella riittoisia, sillä yhdestä pullosta saa 12 litraa valmista juomaa. Yhden tiivisteen suositushinta on 9,90 e. Kukkarokin kiittää!

Sodatream_free_makuvedet_minifitness

Myös itse laite on onnekseni hyvin simppeli, sekä mikä tärkeintä, se sopii sisustukseen. Vesi hiilihapotetaan laitteen päällisosaa painamalla. Led-näyttö kertoo kuinka paljon hiilihappoa juomassa on. Jos pidät kevyesti kuplivasta, odotat ensimmäisen valon syttymistä. Helppoa! Pullo kiinnitty laitteeseen snap lock-toiminnolla, eikä se vaadi pullon kiertämistä mihinkään suuntaan. Yhden pullollisen juo huomaamatta – jos olet huono veden juoja, tämä voi helpottaa arkeasi! Lisää infoa voit kurkata SodaStreamin omilta sivuilta täältä.

Vihaan pulloja. Niitä on joka paikassa. SodaStream on myös todella hyvä valinta ympäristönkin puolesta. Eipähän ole enää meidän kotona pulloja nurkissa. Pieni valinta, mutta iso vaikutus.

Minifitness_sodastream_kuplavesi_säästäluontoa

 Olin tässä taannoin tilaisuudessa, jossa saimme sokkotestinä maistaa eri maiden vesiä. Tilaisuuden puhujana oli Arno Steguweit, joka on Euroopan ensimmäinen vesien maistamiseen erikoistunut sommelier – tämä tyyppi tiesi mistä puhui. Osa näytteistä olivat pullotettua vettä, osa taas hanavettä. Afrikasta tuotu pullovesi maistui aivan mereltä ja levältä! Mukaan oli ujutettu suomalainen hanavesi. Arvatakaapa mikä vesi voitti koko makutestin? Suomalainen hanavesi tietenkin. Voitimme myös Ruotsin. Meillä on oikeasti niin hyvää vettä että sitä kannataa hyödyntää. Turha kantaa niitä kuplavesiä kaupasta, sillä hyvää vichyä voi valmistaa ihan itsekin!

Jos makuja tekisi ensin mieli maistella ja laitetta testailla, onnistuu se Jätkäsaaren Verkkokaupassa! Sieltä löytyy nimittäin maailman ensimmäinen Soda Bar ja saat valmistaa itse oman suosikkijuomasi. 

Minifitness_dinner_dieetti_kattaus_sodatream

Teimme viikonloppuna ruokaa appivanhemmilleni. Viinin tilalla tarjoilimme SodaStreamillä valmistamaani kuplavettä. Pohdimme alkuun tulisivatko he järkyttymään, sillä teimme ruoan tismalleen dieetin määräysten mukaan.

Kukaan ei jäänyt nälkäiseksi! Kuvitelkaapa sitä. Itse olin massalla tottunut paljon isompiin annoksiin, jonka vuoksi tämä annos tuntui itselleni aivan liian vähältä. He olivat tyytyväisiä ja se sai hymyn huulille. Onko dieettiruoka tylsää? Minusta ei. Sen ei tarvitse olla aina pelkkää jauhelihaa ja maustamatonta kanaa. Tässä hieman inspiraatiota!

Minifitness_food_diinertime_dieetti_annos_sodatream

minifitness_dieetti_ateria_sodatream

 Vaalea kala on kevyttä ja vähärasvaista. Se on hyvä vaihtoehto ainaiselle lihan mussutukselle. Meillä on onni, kun saamme itse pyydystettyä kalaa pöytään. Appiukko on nimittäin kovanluokan kalamies! Luomulaatuista kalaa, voiko parempaa toivoa.

Illalliseksi valmistimme lammasta, joka on hyvin vähärasvaista lihaa. Dietillä yleisesti lihan rasvapitoisuus ei saisi ylittää 10 prosenttia. Syömme viikolla usein vaaleaa kalaa, lohta (2 krt viikossa), jauhelihaa tai kanaa. Tämä oli kivaa vaihtelua ja maistui todella hyvältä yrttimausteiden kanssa!

Minifitness_food_dinner_dieettiruokaa_sodastream

On hyvä syödä monipuolisesti myös dieetillä, sillä vastustuskyky käy kovilla kun kalorit ovat todella alhaalla. Vielä ruokaa on aika ruhtinaallisesti, vaikka nälkää vielä toistaiseksi podenkin. Jännittää jo hieman kuinka tulen pärjäämään sitten, kun hiilareita lasketaan tästä vielä lisää. Kannattaa porrastaa tämä kaloreiden pudotteleminen, jotta kroppa ehtii vastata näihin ja aineenvaihduntamme pysyy hyvin käynnissä.

Pieneksi porkkanaksi tilasin uusia biksuja Victoria’s Secretiltä. Vähän yllärinä lähdemme myös huhtikuussa Dubaihin lomailemaan! Siellä pidetään täyttä dieettiä ja treeniä yllä – jännittävää. Kyllä näiden voimalla jaksaa porskuttaa kesäkuuhun!  😉

Minifitness_SodaStream_happy_dieetti_kesääkohti

Bubble E

 

 

 

 *Yhteistyössä SodaStream