arki Blogi hyvinvointi Iho Kauneus Kesä

Päivettynyt ja luonnollinen hehku kasvoille

*kaupallinen yhteistyö: Tanrevel

Kesän parasta antia on ehdottomasti minulle hyvinvoinnin näkökulmasta se, että kehoni voi aina paremmin. Rakastan lämpöä ja tuntuu, että koko kehoni toimii aina niin paljon paremmin kesäisin! Ruoansulatus toimii tavallista paremmin (kiihtynyt aineenvaihdunta), iho hehkuu ja mieliala on korkealla. Päivettynyt iho näyttää aina ihanan terveeltä ja kauniilta, mutta viime vuosina olen kuitenkin alkanut välttelemään auringon ottoa yhä enemmän. Olen nyt ensimmäistä kertaa ikinä alkanut testailemaan luonnollisia ja vegaanisia vaihtoehtoja ihon turvalliseen päivetykseen – niihin, jotka eivät vanhenna ihoa. Erityisesti kasvojen iho tuntuu tänä päivänä kallisarvoiselta näin yli kolmenkympin jälkeen. Tänä kesänä käytössä onkin ollut kotikäyttöön tarkoitettu suihkurusketus Tanrevel, joka on matkakokoinen ja niin älyttömän siisti keksintö helpottamaan meidän naisten elämän kohokohtia! Tanverel-pakkaus sisältää siis helppokäyttöisen suihkurusketusnesteen, höyrypohjaisen laitteen, joka antaa tasaisen ja luonnollisen rusketuksen 4–5 päiväksi. Tämän levitys vie ainoastaan 2 minuuttia!

Tuotteen luonnollinen DHA on hellävarainen iholle ja antaa täydellisen tasaisen rusketuksen todella helposti! Tämä ei myöskään taita lainkaan oranssiin, vaan lopputulos on todella tasainen ja luonnollinen. LOVE IT. Plussaa antaisin myös näistä;

  • Sopii kaikille ihotyypeille
  • Tuote ei tahmaa
  • Helppo käyttää
  • Voit valita itse, kuinka tumman rusketuksen haluaa. Jos
    haluat enemmän väriä, odota kunnes tuote on kuivunut ja
    levitä sitä vielä yksi kerros
  • Hellävarainen iholle, sisältää C-vitamiinia ja aloe veraa
  • Vegaaninen

Kasvojen iho ennen Tanrevel-suihkurusketusta ja meikkiä

Pakko myöntää, että olen ollut todella skeptinen itseruskettavia kohtaan, mutta toisaalta omat kokemukseni ovat jääneet sinne teinivuosille. Erityisen tärkeää itselleni on nimenomaan luonnollisuus, helppous ja vegaanisuus, sillä valitsen tuotteeni näiden mukaan. Pienen koon ansiosta sitä voi kuljettaa helposti vaikka käsilaukussa.

Vaikka aurinkoa rakastaisitkin, syksy saapuu pian halusimme tai emme. Tanrevel tulee olemaan varmasti aika monen kaveri talvella! Nyt onkin mieletön tilaisuus lunastaa tämä myös sulle itsellesi, sillä alennuskoodilla eevi20 saat 20 % alennusta yhden viikon ajan. Pääset kaupoille tästä! Tarjous loppuu 15.8.2020.

THIS IS HOW U DO IT

1. Lataa laitetta vähintään 2 tuntia ennen ensimmäistä käyttöä.
Sen jälkeen lataa se tarvittaessa
2. Täytä laitteen takaosa täyteen suihkurusketusnesteellä. Ei
haittaa, vaikka laitteeseen jäisi nestettä levityksen jälkeen
3. Levitä tuotetta puhtaalle, mielellään kuoritulle iholle
4. Tärkeää: liikkeiden tulee olla hitaita ja laitetta tulee pitää
noin 10-15 cm päässä kasvoista tuotetta levitettäessä
5. Tuotetta tulisi suihkuttaa noin 1-2 minuuttia. Jos haluaa enemmän väriä kasvoihin,
kerroksia saattaa tarvita useampia
6. Laite sammuu noin 45 sekunnin kuluttua sen vuoksi, että
silloin on hyvä pitää taukoa ja hieman hengitellä
7. On tärkeää huomioida se, että muita tuotteita ei saa levittää
iholle vähintään tuntiin Tanrevelin levittämisen jälkeen

THAT’S IT! <3

Kuvat Tanrevel-suihkurusketuksen jälkeen (2h)

Kasvojen iho on usein juuri se alue, joka jää vaaleammaksi verrattuna muuhun vartaloon. Itse rakastan päivettyneitä kasvoja, sillä näin ne mustat silmänaluset eivät näy yhtä paljon. Mitä mieltä olette väristä? Mun mielestä todella luonnollinen ja huomaamaton! Eikä iho tunnu yhtään tahmealta.

BEFORE & AFTER