elämäntapa Elämäntyyli Kesä kesätreeni Matkailu Matkustaminen Motivaatio treenaaminen Treeni

Polta kaloreita pitämällä hauskaa – Wakeboarding opetusvideo ulkona!

*Kaupallinen yhteistyö: BetsafeMinifitness_betsafe_wakeboardingMuistatteko vielä kun olin Linköpingissä weikkileirillä muutaman päivän mahtavan Carron Djupsjön opissa? Lupasin laittaa teille myös videomateriaalia sieltä ja nyt video on vihdoin ja viimein ulkona! Oli kyllä mieletön reissu ja oli mahtavaa oppia lajista enemmän. Ihana kesälaji, jonka parissa voi paitsi haastaa itseään ja osaamistaan, mutta tärkeimpänä kuitenkin pitää hauskaa ja nauttia säästä!

Tsekkaa videolta helpot ohjeet temppuihin, joita mekin käytiin leirillä läpi. Temppujen oppiminen on ehdottomasti se lajin paras osuus, joten rohkeasti vaan kokeilemaan kaikkea! Siinä ei voi kovin pahasti edes sattua, joten jopa minä uskalsin heittäytyä lajin vietäväksi.

En ole nykyään enää samanlainen vesipeto kuin pienenä, mutta laudan päällä kaikki tuntuu vähän erilaiselta. Vauhti ja hypyt ovat ihan parhaita. Weikatessa sitä kuluttaa aika salakavalasti kaloreitakin! Ennen ensimmäistä nousua laudan päälle voi tuntea sen mielettömän jännityksen koko kehossa. Kun sen ensimmäisen nousun on vedestä onnistuneesti tehnyt, voi lajia alkaa aidosti fiilistelemään! Enempää osaamista se ei vaadi, pienen uskalluksen vain alkuun.

Monta kärpästä yhdellä iskulla; aerobinen treeni, mutta hyvää treeniä myös koko kropan lihaksistolle. Etenkin core pääsee kunnolla hommiin!
Kaloreita poltettu: 40 min noin 300 kcal Minifitness_sportlife_waterexercise_wakeboardingMinifitness_wakeboarding_Ruotsi Minifitness_wakeboardingcamp_Carro

 

Laji jota voin suositella kaikille. Vielä on kesää jäljellä <3 -E