Aamiainen arki Elämäntyyli hyvinvointi Kuulumisia Mieli Motivaatio onnellisuus Terveys treenaaminen Treeni

AAMUSIVUT

minifitness_kirjoittaminen_tie-luovuuteenRaotan silmiäni ja tunnen kuinka pääni tulvahtaa taas täyteen ajatuksia. Ne poukkoilevat ja niitä on paljon. Tänään on taas tulvariski. Aivot ovat taas yön jälkeen käymistilassa ja keho heräilee tulevaan päivään. Hieron silmistäni unihiekat ja napsautan yövalon päälle – syksyisen sään aamunkajo ei ole vielä riittävän pitkällä, jotta sen valo riittäisi. Makuuhuoneeni pimennysverhot eivät muutenkaan ole kovin toimivaa sorttia, sillä niiden reunasta pilkistää aina muutama valonsäde. Pitäisi löytää sellaiset kupilliset unilaput, jotka eivät painaisi yön aikana ripsiä lyttyyn. Saattaisin nukkua pidempään…lisään sen ostoslistaani heti kun nousen ylös. Nostan yöpöydältä tyhjää paperia ja kynän. On ensimmäinen aamusivujen aamuni.

Päätin alkaa kirjoittamaan, jotta se selkeyttäisi syvimpiä tuntemuksiani, ajatuksiani ja auttaisi minua ymmärtämään itseäni joskus paremmin. Siihen paperille kirjoitetaan nimittäin kaikki mitä sillä hetkellä ajattelee. Oli se sitten pohdintaa päivän säästä, lavajännityksestä, uusista farkuista tai oivalluksia toisesta ihmisestä. Ihan kaikki ulos sinun omista ajatuksistasi. 

Näin siinä itse aitoa potentiaalia, sillä olen luovimmillani heti aamusta. Saattaisin saada turhilta tuntuvista ajatuksista hyötyä treenaamiseen, kirjoittamiseen tai oikeastaan ihan mihin tahansa. Tyhjä mieli on aika mieletön juttu, jota kannattaa hyödyntää. Meditointi tai aamusivujen kirjoittaminen ovat aika loistavia tapoja aloittaa energinen, selkeä ja positiivinen päivä.minifitness_breakfast_healthylife minifitness_autumn_look_sportSanotaan että kaikki ajatukset ja tunteet olisi hyvä saada aina ulos kehosta jollakin keinoin. Siksi me joskus huudamme naama punaisena, itkemme vuolaasti, puhumme taukoamatta tai luomme jotakin. Kaikki jää kehoosi, mitä sinne ikinä laitatkin – myös siis ne tunteet. Ei tarvitse osata kirjoittaa onnistuakseen tässä aamusivujen luomisessa. Siihen ei vaadita luovuuttakaan tai inspiroivaa hetkeä. Sinä ja sinun mieli. Kynä ja paperia.

Mitä sinä ajattelet juuri nyt? Kirjoita siitä. Kirjoita vähintään 3 sivua aamukirjaasi ajatuksiasi ja tunteitasi jokainen aamu heti huomisesta lähtien. Puhdista ja selkeytä mieltäsi ja samalla raivaat myös tilaa koko kehollesi toimia paremmin kokonaisuutena. Sillä se sinä olet.

Päästä luovuutesi esiin, sillä me tarvitsemme sitä ollaksemme se paras versio itsestämme joka päivä. Käytämme huomaamattamme luovuutta ihan kaikkeen elämässämme. Käytännössä ratkaisemme arjen ongelmallisia tilanteita sen avulla, keksimme uusia ideoita töissä, sisustamme, ideoimme keittiössä illallista, suunnittelemme unelmiemme lomamatkaa tai treenaamme meitä miellyttävällä tavalla! Luovuus on liitoksissa kaikkeen. Rakkauteen, iloon, suruun, yllätykseen ja pelkoon.

Jokaiseen tunteeseen ja ajatukseen on sidottuna tuo yksinkertaiselta asialta kuullostava luovuus. Ihmeellistä eikö. Muista siis antaa sille tilaa kasvaa ja elää! Olemme todella hyviä järjellä ajattelijoita, joten sitä emme kaipaa enää lainkaan lisää. Looginen aivopuoliskomme saa nyt levätä tuon aamuisen hetken – ja myös tyhjentyä siihen paperille.

“sanat ovat toiminnan muoto ja ne vaikuttavat muutoksiin”

 -Ingrid Bengis-minifitness_aamusivut_luovuus

Rentoa iltaa tyypit <3

Ps. Muista se kynä ja paperia -E