arki hyvinvointi Treeni TV

#TAHTOTILOISSA

tanssii_tahtien_kanssa_eeviKuinka paljon enempään pystyisit, jos et asettaisi itsellesi rajoja? Tätä olen pohtinut tässä viime päivinä paljonkin. Viime viikko oli oikea koettelemuksien sarja monellakin tapaa. Taisimme saada vasta lauantaina tanssittua kaksi tanssia alusta loppuun ja sekin meni kylki teipattuna. On siitäkin huolimatta suoranainen ihme kuinka vähäisillä vammoilla ja kipeytymisillä sitä onkaan selvinnyt. Kylkivammakin oli onneksi “hyvälaatuinen” ja kipu unohtui täysin esityksen alettua. Tuossa viikossa oli varmasti enemmän tahtoa kuin missään aikaisemmin. Kaikki on mahdollista!

Asetamme helposti eteemme esteitä ja pulmia, jotka voisimme yhtä hyvin kiertää. Jos jokin asia ei onnistu kuten olit suunnitellut, on aina varmasti olemassa toinen tapa! Tämän olen näiden viikkojen aikana oppinut, että aina on vaihtoehto onnistua. Vaikka en ole koko jengin taidokkain, kokenein tai taiteellisin, uskon omaan juttuuni. Jokaisen onnistuminen on oma henkilökohtainen matka, eikä niitä voi vertailla keskenään. On aivan pakko luottaa itseensä ja uskottava hyvän fiiliksen voimaan. On jälleen kerran löydettävä asiat jotka toimivat ja korostettava niitä hyviä puolia. Näin syntyy paras mahdollinen esitys ja kokonaisuus. On hyvä muistaa ettei kukaan ole täydellinen, eikä tanssissa ole kyse siitä, vaan asenteesta antaa mennä. Tanssiesitys on paitsi naamioimista, on se myös kykyä olla täysin auki. On hyväksyttävä olevansa epätäydellinen, joskus täysin kehnokin. Kun uskallamme olla hämillämme, hyväksymme itsessämme epävarmuuden, pelon, sekä turhautuneisuuden, kykenemme vasta sitten olemaan loistavia omalla tavallamme – juuri kuten on tarkoitettukin.

Joskus esteet tuovat mukanaan odottamatonta luovuutta ja onnistumisia. On vain maltettava pysyä tyynenä ja luotettava, vaikka kuinka pahasti ympärillä myrskyäisi. Tämä on opettanut niin paljon ja siksi myös toivon tämän taipaleen jatkuvan vielä tämänkin viikon jälkeen. Tiedän voivani vielä kasvaa.

Tällä viikolla on edessä iso haaste, mutta odotan sitä todella innokkaana -ylläreitä on aivan varmasti tulossa. Nyt on jäljellä enää puolet jengistä ja meno kovenee. Ihan mieletöntä hei! Nöyrä kiitos teille kaikille mahtavista tsempeistä ja tuesta, ootte parhaita <3

-E