aerobinen harjoittelu arki Elämäntyyli Fitness hyvinvointi kiertoharjoittelu kilpailu Kotitreeni Mieli Motivaatio terveellisyys Terveys treenaaminen Treeni

30 PÄIVÄN KOKO KROPAN TREENIHAASTE

*Kaupallinen yhteistyö;SportyfeelIMG_1684__

NYT SE ON TÄÄLLÄ! 30 päivän ilmainen Sportyfeel Reboot-treenihaaste on tarkoitettu teille kaikille olit sitten aloittelija, harrastaja tai edistynyt liikkuja. Liikepankki tulee olemaan varsin monipuolinen ja haastaa koko kroppaa niin hapenottokyvyn, kuin myös lihaskunnonkin osalta! Olemme Even kanssa laatineet treenihaasteen, jossa teistä jokainen pääsee kokeilemaan varmasti jotakin itselleen uutta treeniliikettä. Treenejä on myös mahdollista modata omaan tasoon sopivaksi. Meidän yhteinen tavoitteemme on startata Suomen syksy astetta energisemmin ja terveellisemmin tämän haasteen avulla – olethan sinä mukana tekemässä sen kanssamme?

Klikkaa itsesi Instagramin puolelle ja seuraa tiliä Sportyfeel. Kyseiselle tilille ilmestyy treeniliikkeitä tästä päivästä lähtien viikon jokaisena päivänä seuraavan 30 päivän ajan. Kannattaa pysyä aktiivisena, sillä kaikkien treenikuvansa jakaneiden kesken arvotaan kaksi 50€ lahjakorttia Lidliin ja pääpalkintona arvotaan kuukauden ostokset (arvo 800e)

Lisää siis sun treenikuvasi Instagramiin häshtägeillä #sportyfeelchallenge ja #sportyfeelreboot, niin olet mukana arvonnassa. Kuvia voi postata keskiviikkoon 28.9 astiIMG_1570__

Ota tämä syksy vastaan positiivisin ja energisin mielin! Nyt laitetaan kroppa kuntoon ja sanotaan heipat niille kesäpöhöille nyt jo heti tänään – SITTEN MENNÄÄN! Lisää ohjeita löydät täältä.

“STARTING TODAY, I NEED TO FORGET WHAT’S GONE. APPRECIATE WHAT STILL REMAINS AND LOOK FORWARD TO WHAT’S COMING NEXT. HAVE A GREAT MONDAY”

-E-TEAM-