Fitness hyvinvointi Perhe ja suhteet Treeni

ELÄMÄNI PARHAAT HETKET

Tanssii_tahtien_kanssa_2017_onnistumisetHuomenna tanssitaan taas! Tämän tulevan esityksen ympärille kietoutuu yksi elämäni raskaimmista, parhaimmista ja ikimuistoisimmista hetkistä. Tuo matka kokonaisuudessaan oli yksi elämäni parhaista monellakin tapaa. Voitin ensikertalaisena kisaajana IFBB Bikini fitneksen SM-kultaa vuonna 2015. Se kyseinen matka oli niin täynnä intoa, oppimista, ponnisteluja, kaatumisia, itsensä ylittämistä ja onnistumisia. Siinä on oman elämäni intensiivisin ja palkitsevin puoli vuotta. Toki pohjatyötä oli takana jo vuosia, jota oli rakennettu systemaattisesti kohti tavoitetta. Huomisen tanssi tulee kuvastamaan tätä taisteluani, joka palkittiin lopulta MM-kisapaikalla. Heittämällä yksi elämäni suurimmista kohokohdista. Älä pelkää haaveilua! Ajatuksissasi piilee suurin voimavarasi.

Haaveenani oli ihan pienestä tytöstä lähtien menestyä urheilijana – näytin itselleni pystyväni mihin vain, kunhan tahtoa ja tekoja on tarpeeksi. Vaikka en ollutkaan valmiiksi lahjakas, päätin olla sitä. Tiesin sen vaativan minulta enemmän töitä kuin monelta muulta. Silti meidän ei tulisi koskaan sokaistua omille mahdollisuuksille ja kyvyillemme, vaikka lähtökohdat olisivatkin erilaiset. On myös tärkeää hyväksyä kaikki kaatumiset – niiden jälkeen on vain aina noustava uudelleen. Epäonnistumista ei pidä pelätä. 

Minulle sanottiin etten sopisi lajiin. Puhuttiin ja supistiin siitä, kuinka en tulisi onnistumaan. Annoin heidän spekuloida ja puhua. Keskityin omaan tekemiseeni ja matkasta nauttimiseen. En tehnyt sitä ketään muuta varten, vaan vain ja ainoastaan itseäni varten. Halusin ylittää itseni ja todistaa mahdottoman mahdolliseksi. Ethän siis sinäkään ikinä, koskaan, päästä negatiivisia sanoja pääsi sisään. Anna heidän puhua ja epäillä. Ainoa millä tässä elämässä on väliä, on sillä miten sinä itseesi suhtaudut. Ajatteleko olevasi tarpeeksi hyvä, uskotko pystyväsi saavuttamaan mitä ikinä haluatkaan? Mielentila on kaikki kaikessa, aina. kilpaurheilu_elamani parhaat hetket

Elämässä ei ole olemassa oikeaa ja väärää tapaa tehdä asioita. Kannustan jokaista tekemään asiat kuten itse kokee parhaaksi ja mikä tuo itselleen hyvää mieltä. Ei tarvitse olla kuten muut, tai haluta samoja asioita kuin muut. Älä soluttaudu! Oman tien ja voimavarojen löytäminen ei ole itsestäänselvää, mutta ne löytyvät kyllä varmasti kunhan jaksaa luottaa siihen omaan tekemiseen ja omaan itseensä. Parhaimmat asiat elämässä ovat sellaisia, jotka on tehty ja ansaittu sydämellä. 

Huomenna on jälleen uusi koitos, uusi tilaisuus vahvistaa itseäni sisältäpäin. Haastaa ja ylittää rajojani, sekä myös nauttia tästä kaikesta! Love, E <3