Elämäntyyli hyvinvointi Mieli Motivaatio Muoti terveellisyys Treeni

Muskettisoturit

MinifitnessYhteisöllisyys. Voiko voimakkaampaa oloa tai ilmapiiriä saada aikaan? Niimpä. Siksi ympäröin itseni kovin mielelläni ihmisillä, joilla on sama tavoite elämässä. Se ei tarkoita, että treenaisimme samaa lajia, vaan sitä että olemme molemmat kiinnostuneita samoista asioista. Toisistamme. Tarkoittaako se siis välttämättä edes sitä, että molempia kiinnostaisi urheilu ja ravinto? Ei välttämättä, vaikka usein niiden ihmisien kanssa klikkaakin parhaiten. Voi myös olla, että meillä molemmilla on aito draivi jotakin kohti ja ilmapiirissä vallitsee tekemisen meininki. Erilaisuus on hyvästä.

Mielelläni haalin myös niitä ihmisiä ympärilleni, jotka ovat parempia kuin minä. Miksi?  Koska voin oppia heiltä ja kehittyä itsekin paremmaksi ihmiseksi.

Oma yhteisöni on sellainen, jossa he hyväksyvät minut ja ymmärtävät minua. Heidän kanssaan voin olla juuri se aito minä. Jos se ymmärrys ja arvostus toista kohtaan puuttuu, puuttuu siitä usein silloin aika paljon tärkeitä asioita. Se voi jäädä kovin pintapuoliseksi ystävyydeksi. Yhteisöjä kannattaa olla myös useita, jotka koostuvat erilaisista ihmisistä ja asioista. 

Minifitness_rahinaMinifitness_Timberland

Kaikki ystäväni eivät ole kiinnostuneita urheilusta, mutta meitä yhdistää muut asiat. Mutta mikä tärkeintä, he ovat kuitenkin kiinnostuneita siitä, kuinka treenini sujuvat! He ovat aidosti kiinnostuneita minusta ja siitä kuinka voin. Lähelläni on ollut myös niitä, jotka eivät osaa tukea ja arvostaa näitä tärkeitä asioita, koska eivät itse edusta niitä. Nämä ihmiset tippuvat kyydistä jossakin vaiheessa, jos ymmärrys ja kunnioitus toisen arvomaailmaa kohtaan puuttuu.

Epäterveellisesti elävät ihmiset pitävät minua varmaan hulluna. Se syö jotain superfoodeja, syö tiettyyn kellonaikaan ja treenaa aivot pihalle. Minä pidän taas heitä hulluina, koska he eivät kohtele kehoaan hyvin. Kumpi on oikeassa? Ei kumpikaan.

Koska kuitenkin itse ammattini, sekä myös sisäisen intohimoni vuoksi haluan ihmisten täällä Suomessa voivan paremmin, kerron salaisuuden. JOS teet muutoksen parempaan, et varmasti kadu 😉 Kuitenkin onnistuminen lähtee meistä itsestämme, eikä mistään muusta. Annetaan ihmisten onnistua ja tuetaan heitä omassa tavoitteessaan. Ollaan yhteisö tyypit! 

Minifitness_citylook_casual

Oletko sinä muskettisoturi, vai jotain muuta?

Mahtavaa viikonloppua <3 -E

 Kuvat Kira/Blond Rivets