Elämäntyyli Juoksukausi juoksukengät Mieli Motivaatio Muoti terveellisyys Treeni

Find the light

*Yhteistyössä Aminopörssi

Minifitness_elamanmuutos

Olemme jokainen päivä erilaisten valintojen edessä. Me päätämme itse, kuinka näihin reagoimme. On aivan turhaa edes yrittää lauseita, “en ehdi” tai “en pysty”. Olin viime viikonloppuna Martin Rooneyn TFW level I koulutuksessa ja poimin sieltä paljon positiivista energiaa ja oivallisia neuvoja meille suomalaisille. Martinkin tiesi kuinka pidättelevää kansaa saatamme olla. Hän kertoi Suomen olevan yksi hänen lempipaikoistaan. Miksi? Koska täällä on eniten työmaata. Tätä kansaa tulee puhaltaa henkiin! Siitä olen täysin samaa mieltä.

Ihmiset ovat liian usein epävarmoja itsestään. Näin sen itsekin kurssin aikana. Harva meistä uskaltaa päästää sen sisäisen palon irti. Se liekki on siellä, sillä meissä kaikissa on todistetusti sellainen. Uskon kuitenkin että mullistimme hieman hänen fiiliksiään suomalaisista, sillä minä ja 49 muuta näytimme mistä kana pissii. Jos tiivistäisin kaiken tämän yhteen sanaan, olisi se SISU. Ne hiljaisimmatkin tyypit sytyttivät oman liekkinsä lopulta! Martinin sanoin, olimme pähkinöinä.

Minifitness_Icaniwill_aminopörssi

Minifitness_aminopörssi_Trikoot

Jokainen tietää mikä on epäterveellistä ja mikä terveellistä. Ainakin pääpiirteittäin. Jokainen meistä myös tietää, että liikunta on meille hyväksi monestakin eri syystä. Etkö haluaisi viettää aikaa lähestesi kanssa 10 vuotta pidempään? Jokainen tietää että tupakanpoltto lyhentää elinvuosia. Miksi SILTI teemme huonoja valintoja? Olemme ihmisiä ja täydellisyys on mahdotonta, joten miksi siis ottaa stressiä siitä. Aloita vähemmästä. Kokeile ensin vaihtaa tupakka nikotiinipurukumiin. Seuraavalla viikolla kokeile putsata ruokavaliosta 2 epäterveellistä asiaa. Sitä seuraavalla viikolla voisit ottaa yhden päivän viikkoosi, jolloin harrastat liikuntaa. Näin alkaa muodostumaan isompi kuva ja pidempi elämä. Tästä on stressi kaukana. Epäterveelliset elämäntavat kasaavat sinulle sitä paljon enemmän!

Jokainen päivä joudut tekemään jopa sata päätöstä. Syötkö konvehdin ruokatauolla, menetkö salille vai jäätkö sohvalle. Menetkö aikaisin nukkumaan, vai valvotko. Lista on loputon! Maailma ei halua meidän elävän terveellisesti tai olevan terveitä! Siksi meille tuputetaan kaupassa vielä kassalinjalla suklaapatukoita, kaupanpäälliseksi karkkia, mainoskatkoilla mäkkäriä ja bussipysäkeillä alkoholia. Tässä on selkeä ristiriita! Mieti mitä haluat ja miten haluat voida. Siinä on jo monta vastausta omaan elämääsi.

Minifitness_icaniwill

Laita itsesi etusijalle. Ymmärrä ja hyväksy elämän houkutukset. Ole tarpeaksi rohkea ja itsekäs sinua varten. Ole hyvä itseäsi kohtaan! Kukaan ei syö tai liiku puolestasi. Aiotko näyttää itsellesi mihin kaikkeen sinusta onkaan? 

Oletko hiiri vai leijona? Oletko valmis löytämään itsestäsi sen tyypin, joka kovasti haluaisit olla? Uskotko, että se on jo sinussa? Sinun tulee vain ja ainoastaan päästää se irti. Kaikki on kiinni siitä, uskallatko olla oma itsesi, uskallatko näyttää maailmalle todelliset kyntesi?

Elämä antaa aina takaisin. Anna sille siis jotain, josta voit olla ylpeä. Elämä on nyt, eikä huomenna.

Minifitness_trikoot

Pompin trikoopäissäni mustien hahmojen joukossa ja piristi kuulemma kummasti myös muiden silmää. Nämä treenihousut huusivat nimeäni ja ne oli pakko saada. Niissä lymyilee nimittäin meikäläisen oma motto! Olisiko tämä myös sinun mottosi? Aminopörssi on ICANIWILL vaatteiden maahantuoja ja näitä makeita treenitrikoita löytyy heidän myymälästään Konalasta, tai kätevästi nettikaupasta. Kuoseja ja värejäkin löytyy vaikka millä mitalla! Vielä ehtii joulushopata.

BE ON FIRE -E <3

Kuvat Kira/Blond Rivets