Elämäntyyli Fitness hyvinvointi Iho Ihonhoito Kesä Meikki Treeni

Väriä kasvoille

Minifitness_kaunis_paivetys_vinkit_2minuuttiaTiedän kuinka “mukavaa” on ihailla niitä kalpeita kasvoja peilistä aamuisin. Siihen päälle tekisi mieli sotkea päälle meikkivoidetta, vaikka oma iho ei ehkä vaatisikaan sitä. Tämä kalpeus ei käy päinsä, sillä nyt mennään kuitenkin jo hyvää vauhtia kesäkuuta eteenpäin

Kuinka taikoa sitä päivetystä kasvoille luonnollisen näköisesti? Minulla on muutama suosikkituote, joilla saa lakanakasvot eloon nopeasti – ilman sitä meikkivoidetta. Tähän menee vain muutama minuutti.

Erityisesti treenatessa ihon tulisi saada hengittää. Avainsanana on siis myös keveys. Paksut meikkivoiteet tukkivat ihoa ja aiheuttavat monille näppyjä. Siksi meikki olisi hyvä poistaa ennen hikoiluja. Jos haluaa kuitenkin pukea kasvoilleen edes jotakin, jotta ei itse pelästyisi sitä kalpeuttaan hauiskääntöä tehdessä, voi nämä vinkit olla tarpeen. Minifitness_luonnollinen päivetys

Aco Sun kissed Pese aamuisin kasvot viileällä vedellä. Levitä pesun jälkeen Acon kosteuttavaa ja kevyesti päivettävää Sun Kissed kasvovoidetta kasvoille ja kaulalle. Itse luulin tuotteen hävinneen valikoimista kokonaan, mutta se olikin onnekseni muuttanut vain ulkonäköään. Voiteessa on myös kevyt vanilijainen tuoksu, joka on minusta ihastuttava. Koostumus on kevyt, joten se sopii hyvin päivävoiteeksi tai sen voi myös yhdistää muiden tuotteiden kanssa. Tämä on ehdottomasti luonnollisen näköinen iholla ja viikon käytön jälkeen voi huomata jo kasvojen värin muuttuneen kevyesti päivettyneeksi. Käytän tätä tuotetta ympäri vuoden ja se on säilyttänyt asemansa omassa meikkipussissani. Suosittelen kokeilemaan!

MAC Mineralize skinfinish Tämän tuotteen kanssa kannattaa katsoa, että valitsee oikean värin itselleen. Liian tumma tekee ihosta helposti feikin näköisen, mutta sopiva sipaisu poskille tuo ihanasti eloa ja pientä hehkua poskipäihin. Tästä on tullut yksi uusi suosikkini, joka lähti mukaani Budapestin lomalta.

Minifitness_Aco_sun_kissed_kosteusvoide_päivettävä

Nopeaa ja luonnollista! Macin mineraalipuuteria voi hyödyntää myös dekolteella <3 

-E