Makeanhimo Resepti ruoka terveellisyys Treeni Yleinen

Raakasuklaa taivaassa

Pelini on menetetty. Tein eilen maailman parasta raakasuklaata, enkä haluaisi syödä enää mitään muuta. ikinä. Haluatteko salaisen reseptini? No tietenkin minun on pakko jakaa se teidän kanssa! Reseptin ihanuus on se että se koko hommaan menee oikeasti 5 minuuttia. Sitten ne voikin jo tyrkätä pakkaseen puoleksi tunniksi. Onpa helppoa olla hyvä kokki! Tästä lähtee myös makeanhimo sen voin taata. 

 

raakasuk4

 

Raakasuklaa

Suklaapakkaus-jauhetta 3dl

Kaakaovoita 150 g

Luomu hunajaa 2 rkl

 

Sulata kaakaovoi vesihauteessa tai mikrossa. Sekoita tämän jälkeen kaikki ainekset keskenään ja annostele muotteihin. Anna kovettua pakastimessa 20-30 minuuttia.

 

raakasuk

 

Voit käyttää muottina vaikka jääpalamuottia, tai muuta vastaavaa. Koska meillä kaikki oli pakastimessa käytössä, tein suklaat muffinssivuokiin. Näin suklaapaloista tuli hieman suurempia. Tämä oli myös siistimpi vaihtoehto, sillä kädet pysyivät puhtaina! Suklaa irtosi tosi kivasti paperista.

 

Raakasuk2

 

Tämä on todella paljon parempi vaihtoehto tavalliselle suklaalle monestakin syystä! Raakasuklaa on tervellisempää, luonnollisempaa, maukkaampaa ja makeanhimo lähtee vain muutamalla palalla! Tästä saa aitoa energiaa 🙂 Nyt ei ole enää tekosyytä, koska tämän tekeminen oli niin super helppoa ja nopeaa. Yleensä ongelmana on ollut se, että raakasuklaata on saanut metsästää hetken, jolloin yleensä olen valinnut jotain mikä on ollut helpommin saatavilla. 

Tein oman suklaani Puhdistamon tuotteista, sillä pidän niiden varmasta ja puhtaasta laadusta. Mitä suklaapakkaus sisältää loppujenlopuksi?

  • Puhdistamon Kaakaojauhetta
  • Puhdistamon Premium Macaa
  • Puhdistamon Tocoa
  • Puhdistamon Lesitiiniä
  • Aitoa, laadukasta vaniljaa
  • Celtic Sea -merisuolaa
  • Kaakaouutetta

Puhdistamon kaakavoissa on hieman ruskeaa pigmenttiä. Jos kaakaovoi on aivan valkoista tai puhtaan keltaista, se ei yleensä voi olla “kylmäpuristettu”. Suosittelen siis panostamaan kunnon raaka-aineisiin. 

Puhdistamon tuotteita löytyy monesta luontaistuotekaupasta, mutta nämä voi tilata myös suoraan Puhdistamon omasta nettikaupasta. Kätevää! Rakastan arjen helppoutta!

raakasuk3Suklaa lover mamille oma pieni nyssykkä 

Raakasuklaan maku  oli todella täyteläisen suklainen, pehmeä ja suli suuhun! Maku kätki yhden yllätyksen sisäänsä. Suola!  Ihana ja yllättävä lisä, aivan nappi makukombo. Seuraavaksi aion lisätä suklaaseen hieman pähkinöitä,kookosta tai rusinoita! Ajattelin myös hieman tuunata reseptiä niin, että korvaan osan kaakaovoista kookosöljyllä. Kyllä, pidän kookoksesta. Ja suklaasta. Paljon.

 

period-jokes-11-51

 

Rentouttavaa viikonloppua minun ihanille ja reippaille lukijoilleni! 

Love, E