arki hyvinvointi Muoti Treeni

AIKUISTEN KERHOSSA

*Yhteistyössä Salme OpticMinifitness_silmalasien_hankinta_Salme_Optic

Olen jostakin syystä vältellyt lasien hankkimista aika pitkään. Toki pöytälaatikostani on löytynyt jo vuosia nuo kuuluisat lukulasit, mutta ne eivät ole koskaan tuntuneet kovin mukavilta tai käytännöllisiltä. Niitä kun on voinut pitää vain lukiessa, tai töitä tehdessä. Koska taloudessani asuu silmälasien spesialisti ja myös yksi rohkeimmista silmälasien käyttäjistä, sain pienen puskun kautta lopulta itseni Salme Opticille – siis sinne, missä Linda on töissä melkein joka päivä.

Tämä uusien lasien hankintani ei suinkaan sujunut ihan täysin omalla painollaan, vaan vaati hivenen sulattelua. Onneksi Salme Optic on erikoistunut uniikkeihin silmälaseihin ja aurinkolaseihin, joten valikoimasta löytyy jokaiselle varmasti SE oikea. En ajatellut tyhjentäväni kyseistä liikettä, tai edes innostuvani rillien sovittelusta. Niin kuitenkin kävi ja mukaan lähti muutamat spessut aurinkolasit ja yhdet “nuoriso” moniteholasit. Monet ovat kyselleet silmälaseistani ja täytyy kyllä sanoa, että nämä uudet ovat täysin eri luokkaa verrattuna niihin vanhohin. Näitä laseja voin käyttää halutessani koko ajan, eivätkä silmät rasitu näin lainkaan samalla tavalla kuin entisten silmälasieni kanssa. Uudet Zeiss digital linssini suodattavat sinistä valoa, joka vaikuttaa mm. melatoniin tuotantoon – siksi puhelimen ja tietokoneen sinistä valoa tulisi välttää muutamia tunteja ennen nukkumaan menoa. Linssien sinivalosuodattimen ansiosta tämä häijy sininen valo ei pääse enää käsiksi silmänpohjaani.Eevi_Teittinen_Zeiss_linssit_Salme_Optic Minifitness_uniikit_lasit_salme_Optic

Suurimman eron olen huomannut pimeällä ajaessa ja näyttöpäätetyöskentelyssä. Keveys ja käyttömukavuus yllättivät, mutta kyllä sen laadun tuntee ja näkee myös kehyksissäkin. Kehykset ovat pienen valmistajan, joten samanlaisiin laseihin ei kovin helpolla kadulla törmää. Nämä ovat mielestäni ihan sairaan hienot ja nyt kuolaankin jo toisia, hieman eri tyylisiä kehyksiä. Kiitos vaan Lindalle tästä rillihulluudesta! Parasta niissä on paitsi ihan itse näkeminen, myös stailin muuttaminen. Niillä saa muutettua omaa lookkia niin helposti ja lasien myötä meikkaaminen on vähentynyt ennestään.

Olen kuulunut kirjakerhoon ja nyt kuulun rillikerhoon. Vaikka rakastan myös kirjoja, voin myös vallan mainiosti keskustella erilaisista kehyksistä ja tyyleistä monta tuntia putkeen. Vitsi miten aikuista. Olen fiilistellyt erilaisia aurinkolaseja jo muutaman vuoden ja niitä löytyykin kohtalaisen paljon. Löysin Salmelta muuten tässä taannoin aurinkolasit, jotka vaihtavat väriä ulkona – ne on niin päheet!

Ajattelin seuraavaksi hankkia toiset, pyöreämmät silmälasit. Snäpin seuraajat ovatkin päässeet seuraaman tätä eri kehyksien sovitteluani ja päädyin siellä kyselemään myös teidän mielipiteitänne. Yksi nousi suosikiksi ja luulenkin meneväni tällä kyseisellä kehyksellä, sillä päädyin nimittäin itsekin tismalleen samaan malliin. On teillä hyvä maku.

Aikuisuuden checklist; kirjat ja silmälasit. Enää puuttuu se kutominen!

minifitness_linssien_valinta_moniteholinssit eevi_teittinen_silmalasien_valinta_salme_Optic

Ps. Salmella on muuten ehkä stadin paras näöntarkastus, joten iso suositus siitäkin -E

Lasit / Salme Optic – Takki / TOPSHOP – Housut / GANT – Kengät / Adidas – Laukku / Kenzo – Paita / GT