Aikataulu Elämäntyyli kesätreeni Mieli Motivaatio Muoti Saliharjoittelu terveellisyys treenaaminen Treeni

Aamut määräävät

Minifitness_aamun startti_motivaatiota heti aamusta_freddy

On maanantai. En edes kuule kellon soivan, sillä korvissani tönöttää nuo keltaiset vaahtomuovitulpat. Kyllä, olen vihdoin opetellut niiden käytön ja joinakin öinä ne jopa pysyvät korvissani. Kesäiset yöt kantautuvat sisälle, mutta tämä on pieni paha siitä, että saan nukkua. Kiitos meidän ihanan ilmastointilatteen. Onneksi toukokuussa olin kaukaa viisas ja vaadin saada viimeisen näytekappaleen mukaani. Nyt näitä helteen helpottajia ei löydy kuulemma enää mistään. Uni on tärkeää, jopa kesällä.

Palaan siihen aamuiseen heräämiseen. Torkutan! En torkuta ikinä. Olen hyvä heräämään, enkä yleensä jää tuijottelemaan kattoa sekunniksi pidempään. Onneksi pidän melkein aina kiinni edellisen illan päätöksistä ja niin tein lopulta tänäänkin. Päätin skipata salin ja tein kompromissin itseni kanssa. Juoksisin töihin. Fiilispohjalta tehty päätös.

Rutiinit ovat helppoja. Jokainen aamu soljuu robottimaisesti eteenpäin ja aamut ovat sitä aikaa, kun saan eniten asioita tehtyä. Mikä hetki päivästä tomiii sinulla? Oletko vain luovuttanut aamujen suhteen? Suosittelen kokeilemaan rutiinin luomista ja kokeilemaan miltä tuntuisi käynnistyä isolla vaihteella heti aamusta. Maanantaisin voit antaa vähän armoa.

Minifitness_treeni_aamut_Freddy_urheiluvaatteet

 Tiesittekö että Freddyltä saa myös urheiluvaatteita? Minä en tiennyt ja olen positiivisesti yllättynyt. Kaikki varmasti tiedätte Freddyn peppuhousut, jotka saavat jokaisen naisen pepun näyttämään entistä paremmalta? Näistä shortseista löytyy tuo samainen efekti! Shortseissa plussana myös se, että lahkeet pysyvät paikoillaan kovassakin treenissä.

Minifitness_Freddy_urheiluvaatteet

Kun istuudun työpöytäni taakse klo 9, päivästäni on usein suoritettu jo se tärkein. Treeni. Nautin siitä ja oloni on jotenkin levollinen. Joskus ajattelin että aamuisin kykenen vain lenkkeilemään. Nyt olen näin valoisalla löytänyt myös tuon aamuisen salin tunnelman, se on ihan toisenlainen kuin illalla. Siellä on myös ihan eri naamoja, joka piristää kummasti! Ajattelen usein rappusia salilla runnoessani, että tuo tyyppikin tuossa on ihan samassa tilanteessa kanssani. Se helpottaa ja saa lisää motivaatiota itselleni! Jos tuo niin kyllä minäkin, sitten kyykkäämään. Olen huomannut myös keskittymisen olevan huomattavasti kovemmalla tasolla aamuisin, kun akut ovat ladattu täyteen. Pää ei ole vielä täynnä päivän ajatuksia ja muita töitä. Ennen treeniä kannattaa kulauttaa vaikka smoothie kurkusta alas, jotta jaksat treenata tehokkaasti. Tyhjällä kropalla treeni saattaa usein kärsiä alhaisten tehojen vuoksi.

Lataan juoksureppuni ja päätän tänään pyöräilyn sijaan juosta töihin. Siitä tulee edestakaisin huomaamatta kuitenkin 40 minuuttia ylimääräistä treeniä. Saapuessani työpaikalle otan aina kylmän suihkun. Laitan Spotifyn soimaan puhelimestani ja tunnen päivän energian kehossani. On hyvä mieli. Tämä on paras tapa aloittaa päivä. Aamiainen pöytään ja hommiin. Ehdoton komboni aamuisin on kahvi ja mustikat. Maanantai on taas kaverini.

Minifitness_Freddy_urheiluvaatteet_treenaaminen

Tämä ei tunnu suorittamiselta ja sitä liikkuminen parhaimmillaan on. Liikkumisen ei tule olla suorittamista, ainakaan kovin usein. Toki joskus on hetkiä, jolloin ei vain jaksaisi, mutta muista aina silloin, että se kuitenkin palkitsee jälkikäteen. Et koskaan kadu tekemääsi treeniä.

Muistakaa liikkumisen tärkein tavoite; Hyvä mieli! Terve kehokin on toki hyvä juttu, mutta oma nostoni menee ehdottomasti hyvälle, energiselle mielelle. Sillä kun mieli voi hyvin, kehokin voi hyvin. 

Ihanan energistä viikkoa kaikille! Nauttikaa treeneistä ja lämmöstä <3 -E

 

*Vaatteet saatu Freddy