Elämäntyyli Mieli Motivaatio Treeni

Heikkoudet vahvuudeksi

Meissä kaikissa on puolia, joista emme ehkä pidä. Koemme ne virheinä siksi että meitä on naljailtu niistä. Minä olin aina liian pieni ja olen sitä vieläkin. Opin kuitenkin jo nuorena kääntämään sen vahvuudekseni.

Olin ketterämpi kuin muut. Koripallossa kori tuntui olevan todella korkealla, mutta saatoin kirmata muiden tyttöjen ohi tai jopa ali. Korejakin tuli, sillä heittokättä pystyin harjoittamaan vaikka pituus ei ihan riittänytkään.

Tarvitsin aina jakkaraa ylettyäkseni keittiönkaappiin. Mitä ajan haaskausta! Olin aika hyvä kiipeilemään ja kiipesinkin aina ensin tiskialtaan päälle ja siitä saatoin ylettyä helposti mihin vain. Nyt voin omassa kotonani jättää ylähyllyt suosiolla tyhjiksi. Minifitness_heikkoudet vahvuudeksi

Salilla en yletä edes ylätaljaan. Se on kuitenkin aika oleellista jotta voin vaihtaa sinne köyden tai kahvan. Vieressä on kuitenkin aina joku bodari, joka mielellään kiinnittää sen minulle. Minä olen kiitollinen ja hän saa ainakin yhden hymyn ja hyvän teon päiväänsä. Olen kuitenkin opetellut kiipeämään sinnekin. Pahan paikan tullen saan sen vaihdettua myös itse. Huvittavaltahan se varmasti näyttää mutta entäs sitten?

Pienuus tuo myös yllättäviä etuuksia. Voin ostaa Niken Air maxit edullisemmin lastenosastolta. Zaran lastenosasto tarjoaa usein kenkiä, joista saa maksaa naisten osastolla ainakin puolet enemmän. Minulla on muuten edelleen vaatekappaleita, joita olen käyttänyt kuudennella luokalla. Olen luvannut Danille hankkiutuvani niistä vielä eroon. Ehkä ne ratkeaa kohta liitoksistaan ja ongelma on ratkaistu? Luulisi että nekin saisivat tarpeekseen joskus.

Muistan haaveilleeni mallintöistä joskus pienenä. Ajattelin ettei se koskaan olisi mahdollista, koska en olisi koskaan tarpeeksi pitkä. Olin niin masentunut asiasta. Nyt olen kuitenkin ollut monissa sporttikuvauksissa senteistä huolimatta. Oikeasti, mikä tahansa on mahdollista!Minifitness_usko itseesi

Tiesittekö että pienien ihmisten on helpompaa kerryttää lihasmassaa kuin pitkien?  Jos katsoo lavalla fitnesstyttöjä niin onhan pitkän ja lyhyen sarjan neidit rakenteeltaan erilaisia. Joku sai pituuden, minä lihakset. Vaihtokauppa. 

Toinen asia josta olen saanut kuulla koko ikäni on ääneni. Se ei tunne kuin kovan volyymin. Se on ärsyttänyt monia, mutta onneksi myös joskus ihastuttanut. Oi kyllä olen nähnyt ne lomavideot joissa huudan pää punaisena hellehattu päässä ja veljeni työntää minua rattaissa kieli poskella täyttä vauhtia alamäkeä alas. Huuto kuuluu kilometrien päähän. Minulla on Pampersit enemmän tai vähemmän täynnä ja posket helottaa punaisina. Meidän käsitykset hauskasta eivät oikein kohdanneet.

Joskus pälätykseni saattaa olla osalle liikaa ja kova ääni voi antaa ihmisille koppavankin käsityksen, vaikka en olisi sitä lainkaan. Ihmisten ennakkokäsitykset minusta saattavat olla joskus aivan päinvastaiset mitä olen oikeasti – ihan vain sen äänen vuoksi.

Ääneni on kuitenkin yksi voimavaroistani. Pystyn valmentamaan 20 henkistä ryhmää musiikin läpi ilman mikkejä. Pääsinpähän tässä taannoin myös ensimmäistä kertaa studioon – en todellakaan laulamaan vaan huutamaan! Se vasta oli hupaisaa. Kenenkään muun äänilevelit eivät yltäneet tarpeeksi korkealle – tai siis kovalle. Well, I did it.

Kova ääni (ja ne lihakset) kompensoi sitä mitä jäi senteistä puuttumaan!

Olkaa sellaisia kuin olette <3 Me ainakin ollaan.

Ihanaa perjantaita

-E