Elämäntyyli hyvinvointi Kesä Mieli Muoti Treeni

Unelmista totta

Minifitness_dreamsTuntuu että viimeiset päivät ovat olleet varsinaista nousua ja laskua. Iloisia uutisia, mutta myös vastoinkäymisiä. Vuoristorata on saanut vatsani ihan ylösalaisin ja olen jotenkin koko ajan valppaana. Kohta taas tapahtuu. Joskus elämä on tällaista, eikä tylsyydestä voi ainakaan valittaa. Mutta…!

Se merinäköala josta puhuin putkahti esiin – tai ainakin jossakin muodossa. Tästä puheliaasta suusta voi joskus olla hyötyäkin. Asiakkaani mainitsi keskustelumme edetessä, että hänellä saattaisi olla meille vuokrakoti – tai siis hän tuntee jonkun jolla saattaisi olla. Tämä riitti, innostuin.Minifitness_outfit_tebian bag Minifitness_kenzo_outfit

Asunto oli ihana. Ensinnäkin autojen häly muuttuu lintujen lauluun. Harmaa betoni ja asfaltti vihreään ja kauniiseen. Oma pihakin siitä löytyi ja merikin on ihan kiven heiton päässä, vaikka merelle ei ihan nähdäkkään. Tämä on todella hyvä väliasunto ennen seuraavan asunnon ostamista. Jos suunnitelmat menevät putkeen niin pääsemme muuttamaan omaan uuteen asuntoomme ensi vuonna.

Tämä ajatus muutosta tuli pintaan ihan yllättäen. Minulle kävi nimittäin muutama viikko takaperin niin, että tunsin valtavaa ahdistusta kotimme sohvalla. Meteliä meteliä meteliä. Tavaraa joka puolella ja ahdistaa. Mikään ei tunnu olevan paikoillaan enää. Huomaan olevani stressaantunut ympäristön vuoksi. Tästä lähti siis aika pikaisetkin siirrot, sillä tiedän mitä haluan, eikä silloin paljoa epäröidä. Onneksi sain Danin tuen ja ymmärryksen ja olemme nyt yhtä innoissamme molemmat. Näin saattaa asiat muuttua ihan parissa viikossa! Koti on itselleni tärkein paikka – ja Lolalle.Minifitness_Lola_doglife

Täällä aletaan siis pakkailemaan pikku hiljaa tavaroita ja projektinani on hävittää mahdollisimman paljon turhaa tavaraa. Mikähän siinä on että meillä on tullut “Kiinaroinasta” varsinainen ähky. Haluan vain mahdollisimman vähän tavaraa ympärilleni. Tässä on siis luvassa pieni urakka! Toivon pääseväni heinäkuun lopulla asettumaan näiden Feng shuitteni kanssa taas paikoilleen. Ainakin ympäristö siihen on mitä parhain.

Lolakin on ihan kyllästynyt jo näihin pissapaikkoihin ja taitaa neiti vähän kaivata trimmaustakin ilmeestä päätellen<3 Arvatkaa kuinka vaikeaa sellaista on saada tähän aikaan “kesästä”?

Housut – Topshop

Paita – Kenzo

Kengät – Nike Air Max Thea

Laukku – Tebian

-E