Elämäntyyli Muoti Treeni

Siunattu hulluus

Adidas_minifitness_sportfashion

Addu on ollut pitkään out. Nyt se on kuitenkin tullut uudestaan ja on kovassa huudossa myös julkkisten keskuudessa. Muistatteko nappiverkkarit? Minulla oli niitä varmaan viisi erilaista. Lapsuudessani melkein kaikki oli Addua. Adidas on uudistunut ja taas ajan hermoilla. Toivon kuitenkin etteivät nappiverkkarit tee paluuta…

Hullaannuin itsekin tähän Addumaailmaan muun maailman tavoin ja ostin hyvin monen vuoden jälkeen taas heidän treenivaatteitaan! Ihan vaan siksi että niiltä löytyi kaikkea siistiä. Olin jopa hieman yllättynyt kun huomasin Addun merkin paidan helmassa, sillä se merkki ei olisi tullut ensimmäisenä mieleeni.

Minifitness_adidas_legginssit

 Niin ja tunnustaudun olevani alehullu. Ehkä sitä voisi kuitenkin ajatella siunatuksi hulluudeksi? Ai ei vai? En onneksi osta ikinä mitään tarpeetonta. Minulla on ystäviä joiden kaapeista löytyy vaatteita hintalappuineen – minusta se on törsäystä ja rahan heittämistä ilmaan. Pakko vinkata tästä koska a. rakastan treenivaatteita ja b. rakastan nettishoppailua. Huumaa voit käydä fiilistelemässä meikäläisen tavoin Zalandolta, josta bongailin makeaa printtiä ja ihania värejä! Tulee kuulkaa älytön kesäfiilis näitä selaillessa, huh.

Zalandolla on nyt vielä muutaman päivän ajan (14.-17.04.2014) Adidaksen urheilu- ja vapaa-ajanvaatteet -15%. Mukana kampanjassa on kaikki adidas -merkin tuotteet mukaanlukien myös adidas by Stella McCartney -tuotteet. 

Kampanjasivulle pääset täältä! Muista hyödyntää etukoodi ADIDASFI 

Minifitness_adidas_keväänpaidat

Minifitness_adidas_hupparit

 Muistatteko lapsuudestanne asioita, jotka olivat IN? Paksupohjaiset lenkkarit, trumpettihousut, permanentti, raidoitettu tukka, MicMacin tuulihousut, napapaidat. Lippapipo ja kreppitukka. Nämä pinnalla olevat kuositkin on jo aikoinaan nähty, mutta ne tulevat aina uudestaan! Osa tervetullutta, osa ei niinkään. Luulen että jättäisin omalta listaltani pois ainakin siniset raidat tukasta, paljettivaatteet (tuntuivat hyvin ahdistavilta päällä, mutta olivat IN koska Spice Girls käytti niitä) ja ne tuulihousut. Napapaidat sen sijaan on kivoja yhdistää moneen eri asuun kesällä!

Olen myös käynyt läpi yhtä ihastuttavan Fiorella stylen, johon kuului korkkaria, minihametta ja oksettavia värejä. Korkkareita ei tosiaan meikäläisen päällä juurikaan näe, vaan pukeudun mielelläni johonkin rennompaan ja mukavaan. Thank god tyylini on muuttunut!

Mukavuudenhaluisuus tuntuu nostavan päätään ja haluan pitää lenkkareita jalassa aina. Lenkkarit voi yhdistää todella moneen asukokonaisuuteen, koska ne ovat nyt niin IN jopa mekon kanssa. Myös värejä ja malleja on niiiin paljon että on jo vaikea valita.

Minifitness_adidas_madnessMinifitness_tyyli_muoti_adidas

 Eikö ole upeita? Kaikki Addun kamat on kaivettu kirpparikamoista takaisin hyllyille. Tyhjennän myös usein vaatekaappiani ja järjestelen sitä. Sieltä löytyy yllättävän usein vaatteita, joita en yksinkertaisesti pidä. Osa vaatteistani ovat sen sijaan kulkeneet mukanani yläasteelta saakka. Kuulen tästä kotona aina välillä, kuinka pituuskasvuni on pysähtynyt hyvin aikaisessa vaiheessa? On siinä tosiaan hyvätkin puolensa hei! 

Kun ostat uutta, luovu jostakin vanhasta. Jollekin muulle se on uusi ja tekee hänet hyvin onnelliseksi. Järjestämme usein ystävieni kanssa kirppareita keskenämme. Illoissa saa vaihdella tavaroita puolin ja toisin. Toiselle tarpeeton on toiselle uutta. Kierrättäminen kannattaa 😉

Minifitness_adidaslove

-E

 

 

 *sisältää mainoslinkin