Elämäntyyli Fitness hyvinvointi Iho Ihonhoito Kauneus Kesä Matkailu Matkustaminen Terveys Treeni

Summer girl

Minifitness_summer_beachdayOlen tässä pohtinut kuinka erilainen kesä tästä on tulossa verrattuna vaikka edelliseen. Kisapreppi vaatii omansa, joka pitää huomioida jo ennen kisoihin lähtemistä. Treenaamaan ei voi mennä sitten kun siltä tuntuu, vaan sinne mennään satoi tai paistoi, väsytti tai ei. Ei ole olemassa “parempaa tekemistä”-vaihtoehtoa. Se vaatii hieman lujuutta ja määrätietoisuutta. Mutta en ole itse pyöritellyt mielessäni sen suuremmin näitä asioita joista minun täytyy luopua, sillä määränpää on kirkkaana mielessä. Niihin on asennoiduttu. Olen sen sijaan fiilistellyt mitä kaikkea erilaista se tuo tullessaan!

No ei varmaakaan tarvitse yhtään tuskailla sitä kesäkuntoa joka jäi joko saavuttamatta tai kesti muutaman makkaran verran. Kesäkondis sen kun kovenee kesän loppua kohden, joka on aika siistiä!Minifitness_kesäkollaasi

Minusta on ihanaa treenailla ulkona kun on vihreää ja lämpimämpää. Ihana hetki on myös aina silloin kun kävelee rättiväsyneenä salilta iltasella kotiin – on lämmin ja valoa. Talven kisapreppi olisi ollut paljon huonompi vaihtoehto – jatkuvaa palelua ja räntäsadetta. Motivaatio kasvaa ja energiaa on koneessa valoisaan aikaan ihan toisella tapaa. Sitä paitsi siellä sohvannurkassa ehtisi miettimään ihan liikaa ruokaa;)

Lepohetket voi viettää auringon lämmöstä nauttien eikä tarvitse kyhnöttää neljän seinän sisällä. Pääsen taas kohta lotraamaan aurinkorasvoja, joiden levittämisestä jotenkin oudosti nautin suunnattomasti. Ehkä siihen liittyy sellainen lomamainen ja rento fiilis. Muistattehan, että aurinkosuojaa tarvitaan jo vaikka lämpöasteet eivät meitä ihan vielä hellisikään. 

Ihmiset ovat iloisia ja positiivisella mielellä kesäisin, josta voi ammentaa myös itse jaksamista. Ihmisten aktiivisuus näkyy myös ulkona pyörien vilskeenä, eikä onneksi ainoastaan terassien täyttymisenä – vaikka ne pyöräilijät sinne lopulta ehkä päätyisivätkin.Minifitness_hawaiian Tropic_sun_beach Minifitness_HawaiianTropic_sun

Kesällä duunitkin hieman helpottavat, joka on enemmän kuin tervetullutta siinä rytäkässä. On aikaa keskittyä ja levätä, jolloin stressilevelitkään eivät pääse yllättämään ahkeraa ahertajaa. Stressi jos mikä aiheuttaa ongelmia ja kuluttaa kehoa. Kevät on myös hyvin kiireellistä aikaa – se ei ei oikein toimisi tässä kisayhtälössä.

Niillä festareilla voi käydä selvinpäin, vaikka se kylmä valkoviini olisikin tosi kiva lisä. Sinä et saa sitä. Mutta se asia on jo itselleen itsestäänselvyys kun tietää miksi näitä valintoja tekee. Viinille on kyllä aikaa kisojen jälkeen. Tämä aika on lopulta todella pieni osa elämästä, joten siitä kannattaa ottaa kaikki hyöty ja ilo irti! Kaikki on kiinni omasta asenteesta, valitseeko positiivisen vai sen negatiivisen. Ja kyllä ne herkutkin odottaa tämän hetken ihan kiltisti. Kyse on nyt motiiveista.Minifitness_hawaiian Tropic_aurinkosuoja

Kesällä on ihan parasta suunnata viltin kanssa nurmikolle lueskelemaan tai kuuntelemaan musiikkia. Oleminen on ihanaa! Ai että odotan kovasti jo säiden lämpenemistä ja sitä kesän tuttua tuoksua. Jos tämä kesä jotain pitää sisällään niin oman kehon kuuntelua ja hellimistä – sen täytyy olla syksyllä parhaassa mahdollisessa kunnossa!

Kisaprepistä huolimatta aion pitää älyttömän hauskan ja inspiroivan kesän! Nautin sen erilaisuudesta ja mahdollisuuksista hymyssä suin <3 (vaikka tiukassa paikassa saattaisikin hymy hieman väpättää). 

 

Täällä ollaan jo valmiita kesään -E

Hiukset ja meikki/ Milla Helminen

*Tuotteet saatu