Aamiainen arvonta Elämäntyyli Motivaatio ruoka Syntymäpäivä tarjoilu terveellisyys Treeni

Taikaa ja onnenhiutaleita

Minifitness_paasiainen_palaudutreenista

Kolme elämäni hektisintä viikkoa takana. Kroppani oli ilmoitellut vauhdin tasosta pienillä jutuillaan. Eikä ehkä edes niin kovin pienillä. Selkä kipeänä, joka lopulta selvisi pakaralukoksi. Pakaralukon vuoksi selvisi siihen päälle lonkkanivelen tulehtuminen. Kehon ketjureaktio. Pääkin alkoi olla tukossa asioista ja To Do listoja löytyi jokaiselta seinältä. Oli aika höllätä ja kunnolla. Onneksi loma koitti ja oli pakkoloman aika. Eihän tätä ikiliikkujaa saisi muuten aloilleen lainkaan. Eikä tämä oikeastaan lannista, sillä onhan tässä hyviäkin puolia. Voin treenata yläkroppaa ja luvalla vähän höllätä menoa.

Rakastan pääsiäistä. Rakastan oikeastaan kaikkia juhlapyhiä, sillä niihin liittyy aina tiettyjä traditioita ja fiiliksiä. Se tarkoittaa myös aina rentoutumista ja kiireetöntä aikaa ainakin osittain. Viime pääsiäisenä leivoin pääsiäiskakun, jonka nimesimme persekakuksi. Sen muoto hieman levähti. Joku lukijoista saattaakin muistaa tämän rumiluksen. Mutta se oli mieleenpainuva pääsiäinen, sillä valmistin muutamalle ystävälleni pääsisäisillallisen täydellisestä lampaasta ja yrttimaustetuista uuniperunoista. Hekin muistavat tämän, sillä meillä oli hauskaa.

Mökki pääsiäinen_minifitness_sushi

Mökki pääsiäinen_sushi_minifitness_syntymäpäivät

Tänä vuonna olemme matkalla syntymäpäivänäni, jonka vuoksi juhlimme hieman muutaman ystäväni kanssa jo etukäteen. Tästä alkoi rentouttava pääsiäiseni ja pitkään odotettu loma. Tänä pääsiäisenäkin koristelin kodin muutamalla pupulla ja kanalla, sekä tottakai keltaisilla tulppaaneilla. Kävimme sushilla ja nauroimme itsemme kuoliaaksi omasta mielestämme hauskoilla jutuilla.

Sain ihania lahjoja, joista jokaiselta löytyi oma ajatuksensa. Sain ne teille juttelemani Taikamukit – joku on tainnut käydä lukemassa blogiani. Tiedättekö mistä tietää olevansa oikeassa seurassa, omanlaistensa ihmisten kanssa? Ne vitsit muistaa ja ne hyppäävät päähän välillä yllättävillä hetkillä ja aina yhä uudestaan. Alkaa naurattamaan. Love you girls. 

Mökki pääsiäinen_minifitness_ystävyys

He ovat jaksaneet ymmärtää ja tukea, kun meikäläinen on hieman hermo kireällä ja täysin tavoittamattomissa Whats appi tukossa. He tiesivät mitä tarvitsin. Aino lupasi viedä minut mökille rentoutumaan. Emme jaksaneet ajaa Rukalle asti mökillemme, joten matkasimme tunnin verran Ainon perheen mökille. Se tuntuu omalta paikalta. Siihen vaikuttaa myös ne ihmiset siellä. Sinne on aina ihana mennä. Jo matkalla tunsin lihaksieni rentoutuvan ja mieleni jäi kaupunkiin. Hippivaihde lähti jylläämään heti autosta ulos astuessani.

Mökki pääsiäinen_minifitness_ystävyys2

Mökki pääsiäinen_minifitness

Mökki pääsiäinen_minifitness_ystävyys

Fiilistelen ulkohuussiakin, koska se on mökin juttu. Järvi huutaa rauhallisuuttaan ja me tuijotamme auringonlaskua vierekkäin mitään sanomatta. Emme tarvitse sanoja, sillä hetket välillämme puhuvat puolestaan. 

Lola nuolee poskeani ja ilmaisee oman kiitollisuutensa mökkimatkasta näin. Illalla kuuntelemme pöllöjen ääniä ja ihailemme niskat krampissa tähtitaivasta. Minä paistan meille appiukkoni itse pyydystämää Siikaa, vaikka Aino väittääkin vihaavansa kalan makua. You wait and see. Sen mielestä se oli parasta syömäänsä kalaa.

Mökki pääsiäinen_minifitness_terveellinen pääsiäinen

Istumme takan lämmön hyväileminä ja juttelemme niitä näitä. Kuuntelen tuota takan ääntä, se on niin rauhoittava. Kannamme saunalle kylpemisvedet ja nojaudumme vasten kuumaa pihkaista seinää. Siinä on hyvä, nyt on hyvä. 

Lolakin rakastaa saunaa ja vaatii aina pääsyä ylälauteelle. Iso tyttö. Lola ei lauteelta lähde ennen kuin joku muu on luovuttanut ensin. Pöljä. Siinä se kyhnöttää kiinni minussa ja nuolee hikistä ihoani tyytyväisenä.

Mökki pääsiäinen_minifitness_elovena_herkkuhetki

Dieettikään ei pyöri mielessäni, sillä aivoni eivät halua miettiä mitään. Vaikka sitä onkin tosin noudatettu, eikä pääsiäisherkut ole kuuluneet meikäläisen ruokavalioon. En ole oikein osannut edes kaivata mitään. Okei yhden tankkausherkun söin, koska lihakset olivat niin tyhjät ja kroppa huusi sitä! Elovenan herkkuhetki-puuro. Oli muuten hyvää ja mikä parasta, vielä guilt free! Tämä herkku tyydytti huutavat lihakset ja piti nälän pitkään loitolla. Kurkkaa Elovenan uutuudet täältä!

Olemme nukkuneet 9 tuntia rauhallista ja syvää unta. Olen ihmeissäni ja onnellinen siitä, sillä viimeaikoina olen herännyt 8 tunnin jälkeen kiljuvaan nälkään. Nautimme aamiaista aamuisessa, raikkaassa ilmassa terassilla. Onpa lämmin, minä ajattelen. Kesä on tulossa vihdoin ja nuuhkin ilmaa keuhkoihini. Kahvia Taikamukeista, Elovenaa Taikakupeista ja Ainon isän keräämiä metsämansikoita. Pienet asiat tekevät hetkistä täydellisiä. Tuijotan aamuista maisemaa ikuisuuden miettimättä yhtikäs mitään.

Mökki pääsiäinen_minifitness_elovena_aamiainen Mökki pääsiäinen_minifitness_aamiainen_elovena

Terveellisen pääsiäisen kunniaksi arvon kolmelle lukijalleni Elovenan tuotepaketteja, jotka sisältävät minun TOP-5 annospuuroni! Makuja on monia, mutta poimin sieltä omat suosikkini erilaisiin hetkiin.

Kilpailu on päättynyt. Paketin voitti nimimerkki essiessi. kiitos jokaiselle oman reseptinsä jättäneelle, sain paljon ihania ideoita omalle aamiaiselleni <3

 Sinun tulisi kertoa minulle, miten valmistat oman aamupuurosi? Mikä on se paras reseptisi? <3 Kilpailu päättyy 24.4 torstaina. 

Elovena_minifitness_arvonta_top5puurot

 

Pääsiäispupu E

 

 

 

 

*Yhteistyössä Elovena