hyvinvointi Perhe ja suhteet Treeni ystävyys

SELKÄÄNI VASTEN

Yksinäiset sudet eivät pärjää, sillä me jokainen tarvitsemme läheisyyttä, apua, hyväksyntää ja rakkautta. Olemme laumaeläimiä, vaikka nykypäivänä yksin pärjääminen tuntuukin olevan arvossaan. Unohdamme kuitenkin yhden tärkeän tosiseikan;  Vaikka yksi susi saattaisikin kiivetä vuoren huipulle, ei hän kykene valloittamaan tuota kukkulaa ilman laumansa apua. Kirjoitan tästä siitä syystä, että olen vain niin älyttömän kiitollinen omille taustajoukoilleni. Niille jotka vain pysyvät siellä vuorella kanssani ja hyväksyvät minut sellaisena kuin olen. Näkevät potentiaalini silloin kun minä en, iloitsevat kanssani aina kun siihen on mahdollisuus ja itkevät kanssani kun olen rikki. Ajan antaminen toiselle on kallisarvoista ja tärkeää.

Kaikki on vuorovaikutuksessa keskenään. Jokainen katse jonka luomme, jokainen kosketus jonka annamme, jokainen kaunis teko ja jokainen positiivinen sana jonka lausumme. Niitä kaikkia pitäisi viljellä vain lisää, sillä niiden avulla me hengitämme enemmän. Pärjääminen on kiinni laumastasi ja siitä kuinka näitä asioita osataan käyttää arkielämässä. Minäkään en olisi saavuttanut moniakaan asioita ilman oman laumani tukea. Hyvät hetket ja onnistumiset ovat helppoja olotiloja, mutta kuka tarpoo kanssasi läpi synkät ajat?

Aivan sama onko omassa laumassasi yksi tai kahdeksan, valitse laumasi jäsenet tarkkaan. Joskus laumaa on rakennettava uudestaan ja sekin on täysin luonnollista ja jopa kannattavaakin. Jokaisen ihmisen lähelläsi täytyy tuntua oikealta, sillä energiat ovat suorassa vuorovaikutuksessa keskenään. Sen täytyy tuntua samalta kuin jokainen hyvä parisuhdekin – aina on syli johon kaatua ja selkä johon nojata. He haluavat sinun onnistuvan, mutta eivät vaadi sitä sinulta ikinä. Positiivinen, voimaannuttava ja kannustava ilmapiiri on se mikä kantaa pitkälle. 

Biisi jota voi fiilistellä tänään

<3 -E