Elämäntyyli hyvinvointi Kauneus Meikki Treeni

Hiuskarvan varassa

Minifitness_hiusvinkit_vaaleatukkaSain jokin aika sitten kommenttia lukijaltani tukastani. Se oli kuulemma keltainen. No sitä se tosiaan oli ja näytin kulahtaneelta barbilta. Tai siltä halpisversiolta, joita voi ostaa krääsäkaupoista. Pääkoppa näytti aika karsealta ja viimeisestä kampaajakäynnistä oli vierähtänyt tovi. Liian pitkä tovi. Laiskuutta vai kiirettä? Ehkä molempia, ainakin meikäläisen tapauksessa. Otin tästä nyt uuden haasteen itselleni. Ei pissapäätä enää ikinä.

Lompsin Stokkalle ja etsin käsiini tuttuni, joka osaa aina valita parhaat tuotteet kysyin, tai etsin sitten mitä tahansa. Näitä tyyppejä on vähän, joten toimin hyvin keskitetysti. Halusin löytää päivittäiseen hiustenpesuuni tuotteet, jotka eivät kuivattaisi hiuksiani ja samalla pitäisivät värin kirkkaan puhtaana. Hopeashampoo ja hoitoaine löytyivätkin yllättävän nopeasti. Valitsemani Joicon Color endure violet-tuotteet toimivat mielestäni todella hyvin ja hintakin on varsin edullinen. Tämä hiostava reissu toppatakin ja kassien kanssa palkittiin. Suosittelen näitä ehdottomasti jokaiselle pellavapäälle, joita ei ole siunattu luonnollisella vaaleudella.

Minifitness_Unika

Minifitness_Unika_hiukset

Minifitness_hiukset_vaaleiden hiusten hoito

Vinkkinä kotihoitoon! Sain pidennettyä kampaajakäyntiäni tehokkaalla, mutta hellävaraisella Goldwellin soft color vaahdolla, joka kirkasti hiukset todella nopeasti ja eron saattoi huomata todella selkeästi pesun jälkeen! Käytin itse 10V (pastellinen violetti) ja annoin vaikuttaa n. 20 minuuttia. Keltaisuus oli poissa kuin taikaiskusta. Tästä tuli kyllä ehdoton suosikkini, sillä se ei myöskään kuivata hiuksia, eikä sen jälkeen tarvitse lisätä hoitoainetta.

Kampaajakäyntini venyi oikeiden tuotteiden ansiosta jopa 4 viikolla. Kiitos tämän tuotteen löydöstä kuuluu Parturi-kampaamo Unika Hairstylen osaavalle henkilökunnalle. Muutaman hyvä kokemuksen jälkeen siitä muodostuikin minun luottopaikkani.

2 kk jälkeen oma tyvikasvuni vaati taas hieman paikkailua ja istahdin jälleen Unikan penkille. Ilmoitin haluavani luonnollista vaaleutta lisää ja tyvin piilottamista luonnollisesti. Sitä sain mitä tilasin! Vähän raitoja ja värin kirkastamista, avot. Loppuun väännettiinkin nopea kalanruotoletti päivän kuvauksia varten. Tämä tammikuussa alkanut tukan vaalentaminen mustasta blondiksi on viimein ohi. Olipahan taival, mutta onneksi maltoin mieleni. Mustaan en halua palata enää koskaan, huh. Hevariajat on nähty.

Minifitness_muutos_blondi_Unika

Kultakutreille hyvä joululahjavinkki on hankkia hyviä hiustenhoitotuotteita. Ne ovat aina hyödyllisiä ja varmasti tarpeellisia. Rakastan näitä paketteja <3 Vinkvink…

-E