Blogi hyvinvointi onnellisuus Perhe ja suhteet Terveys TV

IGTV – Vastavoima

eeviteittinen_vastavoima_IGTV_blogiOlen puhunut paljon siitä, kuinka olen elämän risteyskohdissa usein herännyt  suorittavani asioita elämässäni – siis niitä asioita, joista pitäisi myös nauttia! Suorittamisen kohteet muuttuvat elämän aikana, joka toisaalta tarkoittaa itselleni aina jollakin tavalla eteenpäin menemistä ja kehittymistä ihmisenä. Joskus se kohdistui treenaamiseen, toisinaan syömiseen. Se voi yltää mihin tahansa elämänalueeseen nukkumisesta parisuhteeseen ja työhön. Näin kolmenkympin kulmilla olen herännyt tähän kaikkeen vielä vahvemmin.

Istuimme ystäväni Susannan kanssa alkuvuodesta Turun Kauppahallissa aamiaisella ja keskustelun lomassa huomasimme meissä paljon yhtäläisyyksiä. Olimme molemmat saavuttaneet elämän aikana paljon, mutta silti mikään ei ollut tuntunut riittävältä. Emme olleet osanneet aidosti edes iloita onnistumisista. Ystävyytemme syveni paljon myös sen vuoksi, että olimme molemmat muuttaneet parisuhteen vuoksi toiselle paikkakunnalle, joten meillä oli paljon yhteistä. Minä koin Susannan läsnäolon rauhoittavana ja turvallisena. Hänellä oli aina fiksua sanottavaa ja myös uusia näkökulmia. Ihastuin tuohon naiseen ja hänen tapaansa ajatella. 

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Tästä kahden naisen yhteydestä  ja kunnianhimosta syntyi kuitenkin jotain hienoa ja ainutlaatuista, jota ei ollut vielä olemassa. Perustimme lokakuussa 2018 IGTV:n nimeltä Vastavoima. Halusimme tuoda fiksujen keskusteluiden kautta ilmi asioita, jotka koskettavat meitä kaikkia. Susannan laajamittainen koulutus ja oma kokemukseni hyvinvoinnista luovat täydellisen synergian. Toiveenamme oli perustaa yksi kanava, josta jokainen voisi löytää kannustusta, inspiraatiota ja tukea elämää askarruttaviin asioihin, sekä tilanteisiin. Meille oli selvää, että tämän pitäisi perustua avoimeen keskusteluun, jossa voisimme olla sellaisia, kuin aidosti olemme.

Kanavamme on realistinen ja konstailematon, jossa käsitellään niin vaikeita, kuin vaiettuja aiheita, mutta jaetaan yhtälailla iloa ja onnistumisia! Jos kaipaat mukavaa kahvitaukoa, tai viihdytystä tylsään sadepäivään, löydät sitä Vastavoimasta. Tervetuloa mukaan tekemään maailmasta hieman parempi paikka<3 Elämää ei voi suorittaa ja meidän tehtävänä on herättää juuri sinut, voidaksesi elää enemmän. 

Me olemme kuitenkin paljon muutakin kuin IGTV. Me haluamme yhteisöllistää ihmisiä enemmän ja tuoda ihmisille aitoa iloa arkeen. Haluamme pysäyttää sinut. Nyt sinulla on joka kuukausi mahdollisuus yllättää ystäväsi, jolle haluaisit osoittaa huomiota, tai kiitosta. Syy voi löytyä mistä tahansa. Me nimittäin yllätämme joka kuukausi jonkun ilmiannetun mukavalla yllätyksellä! Laita siis meidät seurantaan ja pysy kuulolla, kohta nimittäin alkaa tapahtua<3 

TÄNÄÄN Klo 19 ensimmäinen jakso ulkona @vastavoima

#irtisuorittamisesta

#kunmikääneiriitä

#vastavoimavastavoima_IGTV