JÄÄVANUKAS – PEANUT COOKIE DOUGH HEAVEN
Tämä on yksi jälkkärireseptien suosikeistani! Se sisältää kahta suurta rakkauttani; BANAANIA JA MAAPÄHKINÄVOITA. Maku puhuu puolestaan, eikä koostumuksesta tarvitse mainita kuin sen suussa sulava pehmeys. Makean ja suolaisen yhdistäminen toimii aina! Tämä jääkylmä vanukas maistuu herkulliselta ja tuo esiin makean banaanin ja maapähkinävoin suolaisuuden unohtamatta sitä tärkeää rapeutta, joka saadaan aikaan täytteillä. Tuli ihan vesi kielelle pelkästään kirjoittamalla tätä! Tämä on tottakai vielä törkeän helppo.
JÄÄVANUKAS – PEANUT COOKIE DOUGH HEAVEN
(3 annosta)
5 kuorittua jäistä banaania
3 rkl maapähkinävoita (sokeriton)
Cashew- ja pistaasipähkinöitä
Karkeaa suolaa/Lakritsisuolaa
Laita jäiset pakastetut banaanit blenderiin/tehosekoittimeen ja lisää sekaan maapähkinävoi ja karkea suola. Laita pähkinäsekoitusta tarjoilukulhon pohjalle ja kaada päälle vanukas. Koristele pähkinöillä ja lusikoi napaasi!
Vinkki 1: Saat seoksesta halutessasi juoksevampaa (lusikoitava smoothie bowl) lisäämällä sekaan esimerkiksi Puhdistamon kookosvettä 0,5-3 dl. Tähän voi lisätä 30 g herajauhetta, jolloin se muuntautuu käteväksi aamupalaksi!
Vinkki 2: Jos haluat sekaan pehmeitä sattumia, voit lisätä valmiiseen kulhoon myös jäisiä banaaninpaloja!
Maistuvaa sunnuntaita <3 -E
Näppärän yksinkertainen resepti! Myös mun kaksi lempparia, menee ehdottomasti testaukseen. Vaan kumpikin sattuu olemaan loppu just nyt, eikä 🙁 Kauppa kutsuu 😀
Olen myös testannut samaa reseptiä ja on taivaallista! Olen myös blendannut sekaan tuoreita taateleita niin hieman antaa vielä makuelämystä lisää!
Tää kuulostaa ihan sairaan hyvälle! Maapähkinävoi on yks heikkouksistani, joten tää ei voi olla pahaa 😀
Syötkö tätä myös dietillä ollessasi? 🙂
Oi nam! Näyttää tosi hyvältä. Pakko kokeilla joskus?
Miten paljon/vähän suolaa kannattaa laittaa? Ja käykö merisuola, onko ns karkeaa…?