
Kevyt mansikka-juustopannari (GL, M)
Uhosin tekeväni juustokakkua ja tavallaan tein, koska maku on ihan sama! Tuli kuitenkin fiilis leipoa jotain aamiaiselle, joten tein version, joka sopii myös tuohon hetkeen päivästä. Syntyi mansikka-juustopannari! Vaikka ulkonäkö ei pannarissa ole mikään kaikkein houkuttelevin, on maku takuuvarma. Tämä vaan toimii. Terveellisenäkin.
Kokeilin ensimmäistä kertaa tehdä pohjan, jonka aineksia käytän raakakakuissa. Mysliä, taatelia, pähkinää ja kookosmannaa. Se toi kivan lisän perinteiselle lettumaiselle pannarille. Proteiinia lisäsin mansikanmakuisesta HydroIso herasta, sillä se toimii hyvin myös leivonnassa. Se sopii myös useimmille herkkävatsaisille. Voit myös halutessasi jättää heran pois tai korvata muulla proteiinijauheella.
Kevyt Mansikka-juustopannari (helppo)
valmistaminen 20min, uunissa noin 40min
Pohja;
5 dl gluteenitonta+sokeritonta granolaa
2 dl taateleita
2 dl cashewpähkinöitä
3 rkl kookosmannaa
Ripaus suolaa
Laita ainekset blenderiin ja katso että kaikki ainekset ovat sekoittuneet ja hienontuneet hyvin
Voitele vuoan pohja kookosöljyllä ja tasoita pohjan taikina levyksi
Täyte;
40 g HydroIso herajauhetta koodilla Minifitness17 saat 10% alen
300 ml kookosmaitoa (smooth)
2 x 150 g kasvislevite maustamaton (korvaa tuorejuuston)
200-300 ml 15 % kasvipohjainen kaura fraiche (korvaa rahkan ja kerman)
2-3 dl tuoreita mansikoita
Puolikkaan sitruunan mehu
0,5 dl kookossokeria
Hieman raastettua sitruunan kuorta
Ripaus suolaa
Laita kaikki ainekset blenderiin ja anna sekoittua hyvin. Kaada valmis seos pohjan päälle ja siirrä uunin keskitasolle noin 40 minuutiksi kunnes pinta on saanut hieman väriä. Siirrä jäähtymään ja nauti kylmänä mansikoiden kanssa!
-E <3
Moikka! Mä en tiedä onko sua infottu, mutta jostain syystä sun postaukset ei tule näkyviin Bloglovinissa 🙁
Kiitos infosta, täytyy tsekata tuo 🙂 -E