Aikataulu Elämäntyyli hyvinvointi Mieli Motivaatio treenaaminen Treeni

Liikkuminen on meidän kaikkien juttu!

Minifitness_TFWHelsinki

TFW:llä treenaaminen on ollut siistiä ja erilaista. Erityisen kivaa siinä on ollut se yhteinen tekeminen Danin kanssa, koska aika on ollut välillä kortilla. Yksityisyrittäjän alkutaipale on ollut kiireisempää, kuin osasin ehkä edes odottaa. Siksi se oma treeniaika muodostuu vieläkin tärkeämmäksi asiaksi ja siitä ei pitäisi tinkiä.

Vaikka joskus tuntuu, että treenit vievät kalenterista liikaa aikaa, kannattaa miettiä uudestaan. Viekö todella? Oletko miettinyt kuinka pieni prosentti se on koko päivästäsi? Niin, kyllä se lopulta aina kannattaa. Suosittelen lisäämään treenit omaan kalenteriin, kuten kaikki muutkin menot ja jutut. Kun se on siellä, siihen ei tule mitään muutakaan “parempaa” puuhaa. Se aika on varattu omalle hyvinvoinnillesi ja parhaimmillaan myös yhteiselle tekemiselle!

Minifitness_TFW_treenaaminen_nauti liikkumisesta

Nyt on valloillaan liikuntabuumi, eikä sitä ole varmasti voinut kukaan olla huomaamatta. Se on kuitenkin tosi hienoa! Toivon erityisesti että ihmiset, joille liikkuminen ei ole ollut kovin tuttua, ovat innostuneet siitä tämän myötä. Ainakin meillä TFW:llä porukka on hyvin kirjavaa ja siksi se tekee fiiliksestäkin niin poikkeuksellisen upean.

Ajaako yhä kiireisempi ja vaativampi arki meidät liikunnan pariin siksi, että sitä kautta saamme varmasti hyvän olon ja energiaa siihen arjen jaksamiseen? Varmasti osaksi kyllä. Jokaisen päätavoitteena ei ole pulleat lihakset tai laihempi olemus, vaan se voi olla se yksinkertaisin asia, josta koko homman pitäisi lähteä liikkelle – parempi olo ja oman itsensä hyvinvointi, sekä erityisesti se liikkumisen ilo!

Minifitness_liikunnan ilo_TFW

Liikkumisen miellekkyys ja hyvä fiilis ovat korostuneet entisestään ainakin itseni kohdalla TFW:llä treenatessa. Treenikaverit tsemppaavat, treenaat aina sata lasissa, etkä ajattele mitään muuta. Se fiilis ja ilo liikkumista kohtaan luo kaiken pohjan myös minunkin kohdallani. 

Treenin tulisi olla sitä omaa aikaa, jolloin voi hypätä ulos kaikesta muusta. Sen jälkeen stressikään ei tunnu niin ylitsepääsemättömältä, tai uusi työtehtävä mahdottomalta. Liikkuminen tuo meille itseluottamusta ja uskoa itseemme. Liikunnan tarjoamat hyvinvoinnin vaikutukset ovat siis hyvin moniulotteiset! Joskus olisi hyvä unohtaa ne ulkoiset seikat kokonaan. Se voi herättää ihan uudenlaisia ajatuksia meissä jokaisessa.

Minifitness_TFWHelsinki_liikunnan ilo

Toivoisin, että kukaan ei ajattelisi oman liikkumisen olevan pois jostakin, tai joltakin toiselta. Kun asiaa alkaa oikeasti pohtimaan, ymmärrät kyllä. Olet kotona parempaa seuraa, kun sinulla on hyvä mieli ja energiaa touhuta.

Hyvä ja avoin ilmapiiri on myös tärkeä osa nautinnollista liikkumista. Myös ryhmäliikunnassa treenien yleinen ilmapiiri korostuu. Muista liikkujista voi parhaimmillaan saada voimaa ja jaksamista! Löydä itsellesi se paras ympäristö liikkua, jonne on kiva mennä vaikka tänään ei ihan jaksaisikaan. Se fiilis löytyy lopulta aina.

Odotan innolla joulukuuta. En joulupukin tai lahjojen vuoksi, vaan koska pääsen TFW level I koulutukseen mukaan! Meikäläinen on sen jälkeen virallisesti Training for Warrior-tittelin haltija 😉

-Nauttikaa  ja myös haastakaa! E