arki arvonta Elämäntyyli Iho Kauneus Meikki Treeni

LUONNOLLINEN JA KESTÄVÄ MEIKKIPOHJA

*Kaupallinen yhteistyö; LumeneMinifitness_meikkivoide_LumeneOlen usein se tyyppi joka meikkaa meidän ystäväpiiristä nopeiten ja varmasti vähiten! Suhteeni meikkivoiteisiin on ollut ailahtelevaista sorttia. Luulen että tämä vihasuhde meikkiosastoihin on johtunut siitä että olen surkea valitsemaan itselleni sopivia sävyjä. Uskon että sieltä löytyy yksi jos toinenkin yhtä tumpelo ja siksi päätinkin jakaa ihan tavallisen liikkuvan naisen vinkit kestävään meikkipohjaan. Jokainen tietää että täydellinen meikki luodaan hyvällä pohjalla ja siksi olenkin tässä tehnyt pienimuotoista tutkimustyötä neljän Lumenen meikkivoiteen kesken – en nimittäin itse ikinä kokeile netissä pyöriviä ammattilaisten jakamia meikkivinkkejä, koska minuun iskee joka kerta uskonpuute – en pysty, en osaa. Nyt mennään siis sellaisilla ihan tavallisen paljon liikkuvan naisen meikkivinkeillä eteenpäin.

Meikkivoiteen tulisi peittää sopivasti, mutta ei liikaa. Itselleni tärkeää on luonnollinen lopputulos! Sen pitäisi olla hieman läpikuultava, mutta kevyt. Sen tulisi vielä kestää usein jopa kymmenen tuntia virheettömänä. Värin valinta on osoittautunut isoimmaksi murheekseni. Onneksi yksi hyvä löytö kulkee käytössä pitkään, eikä sopivaa merikkivoidetta tarvitse jatkuvasti säntäillä etsimässä. Sävyä voikin sitten päivittää suhteellisen vaivatta vuodenaikaan nähden silloiseen ihon väriin sopivaksi.
Minifitness_beforemakeup

Minifitness_lumene_meikkivoide_vertailu

MEIKKIVOITEET TESTISSÄ

Kosmetologini Minnan konsultoimana voin todeta ihostani seuraavaa; Ihotyyppini on normaali-sekaiho, jossa on pintakuivuutta ja hieman epäpuhtauksia erityisesti leuan alueella

1. Lumene Nude Perfection Fluid Foundation/ Sävy 3 Fresh Apricot/Aamun kajo SHEER COVERAGE (Normaali ja rasvoittuva iho)

Tämä oli arkimeikin lempparini. Kevyt, kuulas ja kestävä lopputulos. Huomaamaton iholla ja peitti riittävästi. Jätti varsin luonnollisen lopputuloksen! (kesti myös ulkotreenit)Minifitness_meikkivoidetesti Minifitness_lumene_naturallook

2. Lumene Longwear Blur Foundation/ Sävy 3 Fresh Apricot/Aamun kajo MEDIUM COVERAGE (kaikki ihotyypit, suojakerroin 15)

Tämä meikkivoide kestää pitkätkin edustustilaisuudet ja juhlat! Omalle iholleni sopiva, peitti tarpeeksi mutta ei liikaa. Raikas samettinen lopputulos joka tosiaan kestää iholla pitkään ja pitää ihon varmasti tasaisenaMinifitness_meikkivoidetesti_LumeneMinifitness_juhlameikki_meikkivoide

3. Lumene Matt Control Oil-Free Foundation/ Sävy 3 Fresh Apricot/Aamun kajo FULL COVERAGE (rasvoittuva ja sekaiho)

Hyvä peittävyys, mutta ei maskimainen. Levittyi tasaisesti. Voisin hyvin käyttää tuhdimmassa juhlameikissä, jonka tulisi peittää ihon virheet/näpyt ja kestää oikeasti pitkään. Lumenen öljytön uutuus!Minifitness_lumene_meikkipohja Minifitness_meikkipohja

4. Lumene Nude Perfection Glow Foundation/ Sävy 3 Fresh Apricot/Aamun kajo SHEER COVERAGE (tavallinen ja kuiva iho, suojakerroin 15)

Todella kevyt, voidemainen koostumus. Luonnollinen lopputulos! Sopii hyväkuntoiselle iholle luomaan hehkua ja viimeistelyä. Sopii erityisesti kuivalle iholleMinifitness_meikkitestiMinifitness_meikkipohja_liikkuvan naisen

Minifitness_lumene_eyebrowfix

Meikkivoiteena: Nro 4 + kulmissa Lumene Eyebrow shaping wax
Kasvoilla meikkivoiteena nro 4 + kulmissa Lumene Eyebrow shaping wax. Luonnollisen raikas meikki vain kahdella tuotteella!

Näistä neljästä Lumenen meikkivoiteesta löytyi paljon hyvää, mutta kolmelle näistä löytäisin omassa käytössäni selkeät käyttötarkoituksensa:

ARKEEN Lumene Nude Perfection-meikkivoide (numero 1)

ILTAJUHLAAN Lumene Matt-meikkivoide ilman suojakerrointa (numero 3)

EDUSTUSTILAISUUTEEN Lumene Longwear Blur (numero 2, plussaa suojakertoimesta) 

Voit käydä tekemässä testin mikä meikkivoide soveltuisi sinun ihollesi parhaiten täältä.

Lumenen vahvuus on ehdottomasti suomalaisen naisen ihon tunteminen, sillä omalle iholle tuntuu löytyvän helposti sopiva sävy ja voidetyyppi. Jos tuntuu että naama loistaa valkoisuuttaan näin talven jälkeen, kannattaa mieluummin laittaa lopullisen meikkipohjan päälle sipaus aurinkopuuteria, kuin valita liian tumma meikkivoide. Muista aurinkopuuterissa kuitenkin kohtuus, sillä mikään ei ole kamalampaa kuin meikkipohja, joka ei istu. Itse huomasin että paras lopputulos tämän hetkiseen ihonsävyyni nähden olisi sekoittaa 3 ja 4 sävyjä keskenään.
Minifitness_meikkisienen pesu Minifitness_beautyblender_meikkisieni

Vinkki! Muista aina pestä meikkisieni käytön jälkeen. Olen kokeillut meikkivoiteen levitykseen niin sivellintä, sientä kuin käsiäkin. Saan itse parhaimman lopputuloksen Beauty Blender-sienellä, joka kostutetaan veden alla ennen käyttöä. Sientä pumpataan kädessä juoksevan hanan alla muutaman kerran, jolloin se suurenee. Kostutettu sieni ei tällöin ime itseensä turhaan kallista meikkivoidetta, vaan voide pääsee levittymään iholle.

Lumene järjestää meikkivoidetapahtuman Kampin keskusaukiolla perjantaina 18.3.2016 klo 8–19. Tapahtumassa saat halutessasi ammattilaisen neuvoja ja apua oikeanlaisen meikkivoiteen valitsemisessa! Kannattaa käydä myös osallistumassa kilpailuun, jossa voi voittaa vuoden meikkivoiteet itselleen. Lisää infoa tapahtumasta löydät täältä.

Mutta mikä näistä Lumenen meikkivoiteista olisi sun valinta? Vastauksien jättäneiden kesken arvon kaksi onnekasta voittajaa, jotka saavat valitsemansa Lumenen meikkivoiteen itselleen (palkinnon arvo 13,90-19,90 e). Kommentteja voi jättää 22.3.2016 asti

-E <3