elämäntapa hyvinvointi Mieli Motivaatio Muoti Terveys Treeni

Mielen voimaa

Minifitness_mielen voimaTämä viikko on ollut taas hyvin opettavainen. Pääsiäisen treenaa-syö-nuku -kaava tosiaan teki tehtävänsä. Vaikka lomallakin pysyin aktiivisena liikkumisen suhteen, panostin myös siihen tärkeimpään – lepoon. Tämän viikon teenit ovatkin uponneet lihaksiin täydellä voimallaan. Keholle suotu lepo on kuitenkin todella kokonaisvaltaista, sillä siihen pakettiin kuuluu myös mieli. Mieli voi olla paras ystäväsi, tai pahin vihollisesi. Tällä viikolla se on ollut minun paras voimaravani.

Salilla treenit ovat alkaneet todella hyvällä fokuksella. Muutamat liikkeet ovat riittäneet siihen ultimaattisen mukavaan lihaspoltteluun ja lopulta myös lihasarkuuteen. Tämä viikko antoi paljon ajateltavaa omalle matkalleni, sillä olisihan se upeaa jos treenit sujuisi näin useamminkin. Tajusinkin että siihen pääsemiseksi tarvitaan myös tilaa pääkopalta. Aloinkin raivaamaan kalenteriani hieman tyhjemmäksi.Minifitness_JordanMinifitness_look_spring

Minifitness_details_spring_samsungTuleeko sinulle koskaan ahdistusta kun katsot tulevan viikon aikatauluja? En tajua miten siihen aina päädytään lopulta – koko kalenteri ihan tukossa, vaikka ei pitänyt. Tässä on pakko harjaantua ja jakaa menot viikon sijasta kahdelle viikolle. Uskon että näin pystyn hallitsemaan omaa ajankäyttöäni paremmin. Toivon tämän antavan tilaa mielelleni ja niille asioille, jotka ovat juuri nyt tärkeitä. 

Jatkuvassa kiireessä treenaaminen syö treenin tehokkuutta, olen siitä ihan varma. Kun pään tulee olla koko ajan kiihdytystilassa, ei se jaksa toimia koko kapasiteetillaan. Silloin se hellittää tilanteissa, joissa sillä on edes pieni tilaisuus siihen. Valmentaminen vaatii minulta paljon, jolloin omaan treeniin ei helposti jää enää riittävästi paukkuja. En nimittäin koskaan halua antaa asiakkaalle puolittaista energiaani, vaan niille annetaan aina kaikki.Minifitness_Nike_streetstyle Minifitness_Spring_look

Nyt joudun rakentamaan omaa arkeani hieman uusiksi, jotta saan kaikki palaset omille paikoilleen. Joudun varmasti myös vähentämään menoja, sillä haalin niitä helposti ja paljon. Priorisointi on nyt paikallaan. Kivakin työ on lopulta energiaa vievää ja venyttää jaksamista siinä missä kaikki muukin. Ei ole itsekästä asettaa itseään ensimmäiseksi. Sinun tulee voida ja jaksaa hyvin, jotta voit saada muutkin voimaan hyvin.

Ihanaa viikonloppua – E

Kuvat – Kira/Blond Rivets

Paita – Zara

Takki – Garcia Jeans

Housut – Bershka

Kengät – Air jordan 1 retro 89

Reppu – Monki