elämäntapa Elämäntyyli Fitness hyvinvointi Mieli Motivaatio Muoti Terveys Treeni

Sinustako menestyjä?

ELLE.SS.kesäkuu.Eevi-9680Mikä yhdistää ihmisiä jotka menestyvät elämässä? Kunnianhimo, rohkeus vai ehkä raha? Usein menestymistä ei mitata rahassa, vaikka joskus lapsuudessa sen niin mielsinkin. Mitä isompi talo, sen menestyneempi!  Ehkä se ei ole niin mustavalkoista kuitenkaan. Ainakakaan onnea sillä talon koolla ei voida mitata.

Itselleni raha ei ole se ensimmäinen mielessäni pyörivä asia. Rahaa on hyvä tehdä, mutta ei unelmani sen ympärillä pyöri. Onnellisuus ja elämästä nauttiminen  sen sijaan ovat asioita, joita jahtaan mieluummin. Raha tulkoot siinä sivussa. Yksi tärkeä piirre täytyy kuitenkin omistaa, jos haluaa jahdata ja saavuttaa unelmiaan ja haaveitaan.

Minusta pisimmälle päästään pitkäjänteisyydellä. Jos sitä ominaisuutta ei harjoita, tuskin jaksaa tavoitella haluamaansa. Ajatteleppa jos luovuttamisesi maksoi sinulle ihan vaan muutaman minuutin? Niimpä. Voihan pieru. Ei olisi kannattanut luovuttaa, sillä palkinto oli jo ihan nurkan takana.ELLE.SS.kesäkuu.Eevi-9655

Pitkäjänteisyyttä vaaditaan silloin kun haluaa kehittyä. Tämä pätee myös treeneissä, sillä mitään ei tule ilmaiseksi tai yhdessä yössä. Ei valitettavasti edes muutamassa kuukaudessakaan, mutta silloin ollaan jo hyvässä vauhdissa kohti tavoitetta.

Pitkäjänteisyys on rakentanut omaa elämääni hyvin pitkälti, vaikka en koskaan uskonut olevani mitään malttajatyyppiä. En ole sitä vieläkään, mutta tiedän että joidenkin asioiden eteen on nähtävä vaivaa ja se myös kannattaa. Olen rakentanut tätä itseeni, itseäni varten. Jokainen asia jonka eteen teen töitä, on lopulta sen arvoinen. Kesti mitä kesti, otti mitä otti.

Tärkeintä kaikessa on uskoa omaan tekemiseensä ja intohimoonsa. Jos uskot siihen ja olet valmis tekemään töitä sen eteen, ei mikään voi estää sinua. Se tuletko sillä rikkaaksi on toinen seikka, mutta voin luvata että se tekee sinusta menestyjän. Teet nimittäin jotain sellaista, jota kohtaan sinulla on aito palo. Silloin myös kehittyminen on todennäköisempää, sillä menestymiseen tarvitaan ripaus sitäkin.

“Menestyjäksi ei lasketa ihmistä joka epäonnistuu”. Niin ajatellaan usein, mutta eihän se pidä lainkaan paikkansa. Ihminen jolla on tarpeeksi rohkeutta ja uskoa kokeilla on jo menestyjä. Meidän tuleekin elämässä uskaltaa tehdä asioita, jotka pelottavat meitä ja jotka saattavat tuntua jopa mahdottomilta. Kun on antanut kaikkensa koko energiallaan ja voimallaan, ei voi kuin kiittää itseään. Hyvin tehty! Elämässä ei voi antaa enempää kuin kaikkensa. Häviäjäksi jää lopulta ne jotka eivät koskaan uskalla yrittää mitään.ELLE.SS.kesäkuu.Eevi-9683 ELLE.SS.kesäkuu.Eevi-9669

Pelkäänkö epäonnistuvani? Kyllä, tottakai. Minusta se on hyvin luonnollista. Tärkeintä on kuitenkin mielestäni se, etten anna sen viedä tilaa ajatuksiltani tai energialtani. En keskity siihen, tiedostan sen ainoastaan. Pusaan energiaani onnistumiseen ja siihen, että voin itse sanoa tehneeni kaikkeni, minun parhaani. En ole yli-ihminen, ihan tavallinen kuten sinäkin. Jos et itse usko itseesi, ei kukaan muukaan usko. Turha odottaa elokuvakohtausta tapahtuvaksi, ellet tee sellaista itse.

Epäonnistumiset opettavat meitä usein eniten ja niitäkin on hyvä kokea. Ne kasvattavat meitä ja tekevät meistä viisaampia. Yksikään menestyjä ei ole koskaan luovuttanut, mutta satavarmasti epäonnistunut kyllä.

Muista että tämä maailma on pullollaan niitä, jotka tulevat sanomaan sinulle ettet pysty siihen. “Kukaan mukaan ei ole pystynyt, joten miten sinäkään pystyisit”. Älä kuuntele negistelijöitä, vaan kuuntele niitä jotka tsemppaavat sinua! Niiden äänen tulisi olla paljon kovemmalla.

Muista myös verkostoitumisen voima! Älä nää muita uhkana, vaan ammenna heiltä asioita, tietoa ja taitoa. Meidän suomalaisten kuuluisi mieluummin puhaltaa yhteen hiileen, kuin supista selän takana mitä se naapurin Esko on ottanut lihavalikoimiinsa #supisupi.

Olkaa ylpeitä saavutuksistanne, oli ne sitten pieniä tai isoja! Ilman iloitsemista saattaa omat saavutukset unohtua ja tuntua jopa mitättömiltä. Se ettei joku muu sitä ymmärtänyt tai osannut arvostaa, ei tarkoita sitä että se olisi ollut merkityksetön juttu. Se on tärkeä, jos olet nähnyt vaivaa sen eteen ja se on ollut sinulle tärkeää – ole siis ylpeä siitä! Rakastan juhlia ihan niitä pieniäkin onnistumisia. Penkkaennätyksistä pinnan venyttämiseen saakka. Niistä muodostuu aika paljon iloja arkisiin päiviin.

Pitkäjänteisyydellä rakennetaan usein jotain pysyvää – harjoitan omaani edelleen -E

Kuvat – Kira/Blond Rivets

Takki – Forever

Housut – BikBok

Lasit – Dior

Kengät – Nike Roshe Run

Laukku – Gucci