Elämäntyyli hyvinvointi Kilpaurheilu Mieli Motivaatio Treeni

VARO MITÄ TOIVOT

Minifitness_lisaa virtaa_mielen voimaMonet asiat joita toivomme toteutuvat. Vai oletko toista mieltä? Jos olet, ehkä pyydät vain liikaa tai vääriä asioita? On eri asia toivoa lottovoittoa, kuin uutta mielenkiintoista työtehtävää. On eri asia toivoa kovaa kuntoa, kuin saavuttaa onnistumisia joka viikko, jotka ovat tärkeitä askeleita sitä lopullista läpimurtoa kohti. Joka päivä on hyvä pohtia mitä elämältään toivoo ja mitä on jo saanut. Se pitää paitsi nöyränä ja kiitollisena, toimii se myös älyttömän hyvänä motivaattorina.

Kun pyrkii aktiivisesti omaa tavoitettaan kohti, päätyy sinne lopulta. Se vaatii paitsi fyysistä toimintaa, mutta myös erityisesti psyykkistä työskentelyä. Määrätietoisuus näkyy meistä ja tekemisestämme. Sanoista joita syötämme ulospäin, puuttuu voima ilman tekoja. Mieltä on mahdotonta huijata, vaikka toki yritämme sitä jokainen joskus – huijaus näkyy usein lopputuloksessakin. On oltava varovainen sen suhteen mitä toivoo, sillä omasta kokemuksestani voin sanoa, että ne toteutuvat joskus pelottavallakin voimalla. On oltava valmis. Elämä yllättää aina kun sitä viimeiseksi odottaa. Niin kävi nimittäin taas.

Tällä viikolla työstetään kehon lisäksi mieltä. Älä koskaan aliarvioi oman mielesi voimaa. Se on aina vahvempi ja vaikutusvaltaisempi kuin kehosi koskaan! On kuitenkin hyvä muistaa, että päätös ja toive ovat kaksi eri asiaa. Päätän joka viikko tekeväni treeneissä jotain, mikä vie minua eteenpäin. Se on päätös, ei toive. Toive on sellainen, jota mietin usein vain omassa päässäni ja jota pyydän mielessäni aktiivisesti. Se puskee eteenpäin ja kun jokin toive toteutuu, luo se aina uudenlaista uskoa. Se osoittaa usein sen, kuinka elämä on hyvää. Se näyttää jälleen sen, miten metsä vastaa kun sinne huutaa tarpeeksi kovaa.

 Inspiroivaa viikkoa ihanat <3

Minifitness_eevi_teittinen_inspiraatio