arki hyvinvointi parisuhde Perhe ja suhteet Treeni

Monta oikeaa

Minifitness_monta_oikeaa_parisuhdeHarvalla meistä on elämänsä aikana vain yksi oikea. Niitä oikeita tulee ja menee, mutta joka kerta ajattelemme sen olevan siinä. Vai onko niin? Minusta tuntuu siltä, että se henkilö on siihen hetkeen juuri siinä hetkessä oikea. Kun vuosia kuluu, me muutumme elämän mukana. Siksi usein myös se meidän oikea muuttaa muotoaan. Minusta meidän ei pitäisi torua tai sättiä itseämme “vääristä valinnoista”, sillä ei sellaisia ole. Jokainen parisuhde on ainutlaatuinen ja opettaa meille eri asioita. Ne ovat merkityksellisiä, sillä niiden avulla voimme lopulta löytää sen viimeisen päätepysäkin. Se koska sinne kukin päätyy, on jokaisen oma henkilökohtainen matka. Emme voi vertailla omia kokemuksia tai parisuhteita muihin. 

En usko, että on olemassa vain yksi oikea. Niitä on monia, joka on minusta myös lohduttavaakin. Olisi aika painavaa ajatella, että koko maailmasta pitäisi löytää se ainut ja yksi itselleen sopiva vastapari. Vastapareja on sitä paitsi hyvin erilaisia, sen kertoo jo omat aikaisemmat parisuhteetkin. Olen kiitollinen jokaisesta.

Joskus tulee kuitenkin olo, että tässä on jotain erilaista. Palaset tuntuvat loksahtavan kohdalleen kovemmin kuin koskaan. Saatat tietää mistä puhun, tai sitten odotat vielä tätä ihmistä. Haluan uskoa siihen yhteen pysyvään. Luulen että jokainen meistä haluaa niin. Joku matkallasi tulee kuitenkin olemaan se viimeisesi. 

Nauti siis jokaisesta matkasta jonka elämä sinulle tarjoaa. Ei tarvitse tietää tulevasta, kunhan nyt on hyvä olla. Rakkaus ei ole aina helppoa, eikä sen pidäkkään olla. Sen monivivahteisuus tekeekin siitä niin upeaa ja siksi se herättää meissä paljon erilaisia tunteita. Välittäminen ei ole koskaan yksinkertaista <3

Rakkautta! -E