Elämäntyyli hyvinvointi Kuulumisia loma Matkailu Matkustaminen Mieli Motivaatio

Sitges

Minifitness_lomalla_SitgesOlimme ajatelleet loikoilevamme hotellin kattoterassilla ja liikkuisimme keskustaan ainoastaan nälän yllättäessä. Toisin kuitenkin kävi, kun sisäiset seikkailijamme heräsivät. Hotellin uima-allas ei houkutellut viihtyvyydenkään puolesta. Se vaikutti tylsältä vaihtoehdolta. Aivan hotellimme vieressä oli menossa Sónar Festivaalit, jonka vuoksi hotellimme terassi oli täynnä väsynyttä juhlakansaa tekemässä kuumuus kuolemaa. 

Päätimmekin lähteä ajelemaan autolla hieman pidemmälle Barcelonasta, sillä keskusta tarjosi hälyä ja hektisyyttä. Minun toiveeni oli löytää mukava ranta, jossa voisimme hetken lepäillä ja uida. Dan myöntyi kun heitin ilmoille shoppailun mahdollisuuden. Kaksi kärpästä yhdellä iskulla! 

Minifitness_sitges_city Minifitness_icecream_summer Minifitness_Nelly shoes

Autolla liikkuminen on jotenkin vapauttavaa ja siinä näkee niin paljon enemmän. Sanoinkin että jokaisella lomalla saisi olla auto alla! Kolmessa päivässä ehti nimittäin nähdä ja kokea yllättävänkin paljon. Kävimme viettämässä yhden rantapäivän myös Sitgesissä, jossa oli käynnissä Gay Pride samaan aikaan. Näky oli todella mielenkiintoinen ja viihdyttävä!

Kaduilla hyppi miehiä erilaissa asuissa. Osa oli pukeutunut puolenmetrin korkoihin ja mihihameeseen, osa suosi tuttua poliisinasua. Osa heistä oli ajatellut pärjäävänsä parhaiten kalsareissa iho öljyttynä. Olipahan hauska show kertakaikkiaan! Yksisarvinen, öljyä ja glitteriä näin tiivistetysti. Dania vilkuiltiin tunnin aikana enemmän kuin minua koko loman aikana. En pistänyt pahakseni, vaan hihittelin Danin takana tyytyväisenä.

Sitges on tunnettu nimenomaan värikkäästä olemuksestaan ja menostaan, mutta minua kiinnosti myös sen söpö kylämäisyys ja ranta. Rannalla sai olla hieman iisimmin kuin Barcelonan keskustan omalla, jonka jätimme suosiolla väliin. Rauhaa sieltä oli kuitenkin turha hakea, sillä kaupustelijoita riitti sielläkin. Ilmapiiri oli kuitenkin mukavan leppoisa, joten päivä Sitgesissä oli varsin hauska ja erilainen.Minifitness_summergirl_bikiniMinifitness_loveMinifitness_beachlook

Viiletimmekin Sitgesin sykkeestä suoraan kaupoille. La Roca Village sijaitsi noin tunnin ajomatkan päässä, joten sinne pyrähti oikein mielellään. Shoppailukylät ovat tulleet tutuiksi mm Italian reissultamme. Minusta ne ovat käteviä ja myös aika upeita. Shoppailun ja auringon uuvuttamina saavuimme iltamyöhään takaisin hotellille SB Plaza Europaan.

Hotelli oli suhteellisen edullinen, huoneet olivat siistejä ja uusia. Aamiaiselle sai kantaa omat puurot, mutta muuten aamiaistarjonta oli hyvä siihen nähden, että se kuului hintaan. Kävinpähän hotellin ravintolassa lämmittelemässä myös omia eväitäni! Ystävällinen henkilökunta sai minulta kiitosta. Oletteko muuten koskaan syöneet Performance Meals-ateriaa? Minä ostin reissuun niitä kaksi hätävaraksi, sillä niiden makrot ja säilyvyys ovat hyviä. Odotin syöväni kissanruokaa, mutta tämä pussitettu ruokasäkki pääsi jopa yllättämään – se näytti ja maistui ruoalta. Kana oli hieman kuivaa, mutta kyllä se siinä nälässä kelpasi. Suolaa päälle ja avot! Pussin voi lämmittää suoraan mikrossa, joka lisää sen kätevyyttä. 

Auton vuokraus kustansi parilta päivältä noin 200 e. Tilasimme auton suoraan hotellin respan kautta ja he hoitivat auton suoraan hotellille. Tämä oli varsin kätevää ja stressitöntä! Toki hintaan vaikuttaa myös millaisen auton haluaa. Edullisemmin pääsee varmasti itse vuokraamalla auton ja hoitamalla järjestelyt.

Lasit – Fendi

Haalari – Bershka

Kengät – Nelly*HERE

Bikinit – Ostettu ulkomailta

 

-E <3

*mainoslinkki