Treeni Yleinen

Valoa elämään

Syksy 4 294

Ne pienet jutut tekevät elämästä niin kovin paljon suurempaa. Niitä ei tarvitse olla kovin usein, mutta ne maustavat elämää ihan omalla tavallaan. 

Tiedän varsin hyvin kuinka vaikeaa arkea on aikatauluttaa treenien, töiden, kodin ja ihmissuhteiden kesken. Balanssin saavuttaminen näiden  välillä saattaa vaatia paljonkin töitä ja aikaa. Joistakin asioista on myös joustettava, mikäli muutoksen elämään haluaa – Kaikkea ei voi saada koskaan. Treenaan paljon, sekä keskityn myös omaan hyvinvointiini joka viikko – Minä itse vaadin itseltäni paljon aikaa. Haluaisin muistuttaa meitä treenaavia hulluja muutamasta seikasta. Varatkaa aikaa myös muulle, vaikka se treenaaminen onkin se oma juttu! Huomioi puolisosi ja ystävät, tee myös viikolla mieltä piristäviä asioita. Jos aina odottaa siihen viikonloppuun, elämä hujahtaa ohi huomaamatta. Eläkää ja nauttikaa myös viikolla, elämämme on suurimmaksi osaksi ihan tätä tavallista arkea <3 Tehkää siitäkin hieman hauskempaa. Motivaatiomme myös treenaamiseen voi saada ihan uutta tuulta purjeisiin noista pienistä hetkistä…

Syksy 4 286

 

Syksy 4 298

 

Syksy 4 290

 

Syksy 4 308

 

Välillä väsyttää ihan hirmuisesti, varsinkin näin syksyisin. Mutta uskokaa minua, sieltä sohvanpohjalta kannattaa nousta! Luulen että suomalaiset elävät oikeasti vain kesäisin, joten olisiko aika opetella nauttimaan ja fiilistelemään asioista myös kun on kylmää ja pimeää? Kyllä niitä ihania hetkiä on maailma pullollaan, niihin täytyy vain tarttua. Eikä se aina tarkoita lämmintä kesäyötä ja merta. Pukekaa tarpeeksi päälle ja kääntäkää nappulanne ON-asentoon – Oikealla asenteella me tästä syksystä ja talvesta selvitään! Treenaaminen, riittävä uni, terveellinen ruoka ja tärkeät ihmissuhteet auttavat minua jaksamaan. Nauttikaa ystävistä ja niistä pienistä hetkistä. Eilen nautin ihan vaan liekehtivästä kynttilästä ja kirsikkateestä.

Nautinnollista arkea kaikille!

-E