Elämäntyyli hyvinvointi loma Matkailu Matkustaminen Mieli Muoti Terveys Treeni

ALIVE AGAIN

Minifitness_FitnesslifestyleTuntuupas hyvältä! Pääsin jo aikaisemmin tiistaina hehkuttamaan parempaa oloani, mutta se kääntyi kuitenkin todella huonoksi samaisen illan aikana. Olemme olleet reissussa nyt viikon ja kuusi päivää siitä minua on piinannut vatsaongelmat tai kuume.

Eilen päädyin sitten lääkärin penkille ja sain kaksi piikkiä pakaraan – villiä, tiedän. Olo oli niin huono että sain pussillisen purnukoita mukaani ja nukuin 20 tuntia. Kunnon pöhnähän siitä tuli ja varmasti hyvä niin, sillä tänään heräsin vihdoin parempana. Olo on tosin aika heikko, koska pelkän nesteen alas saaminen tuotti suuria vaikeuksia koko eilisen. Sain kuulemma todella huonolla tuurilla paikallisen kesäflunssan! En suosittele kokeilemaan.

Nyt aion kuitenkin fiilistellä tämän loppuajan täysillä ja ottaa kiinni kaiken mistä olen jäänyt näiden päivien aikana paitsi! Ajattelin aloittaa kuitenkin hyvin iisisti omalta altaalta. Aktiviteettien pariin lähdetään vasta huomenna voimien palattua tähän neitiin.Minifitness_bikini_nelly2 Minifitness_bikini_nelly

Ohjelmalistani venyi aikamoiseksi, joten täytyy hieman miettiä mitä kaikkea siitä ehtii oikeasti tekemään ilman turhaa hössötystä. Tänään kaiken tuon kivun ja lakanoissa pyörimisen jälkeen on pakko käydä jalkahipelöinnissä, eli pedikyyrissä. Kynnet on nimittäin aika karseat, sillä niissä “komeilee” edelleen nuo vihreät kisavärit. En tiedä miten saatoin selvitä niiden kanssa näin pitkälle.

Elokuvissakaan ei tarvitsisi paljon jaksaa. Täällä on Vip-teatteri, jossa on makuupenkit ja omat pöydät – todella laiskaa eikö? Houkuttelisi jotenkin aika paljon. Vipistä pystyy tilamaan ruokaa ja juomaa. Huomasin heillä olevan myös mahdollisuus 4d-elämykseen, jossa penkki elää elokuvan mukana – vetääköhän se vatsan ihan sekaisin?! En tiedä uskallanko heiluvaan penkkiin, vai valitsenko supermukavan nojatuolin kuitenkin? 

Bikinit – Nelly.com*

Tänään on ihan pakko malttaa vielä, mutta huomenna varmasti pääsee tehotätikin jo liikenteeseen <3 -E

*sisältää mainoslinkin