hyvinvointi kilpailu Kilpaurheilu Treeni TV

DEAR RIVAL

Kilpakumppanin_kunnioitus_urheilu“Kilpailu on tapahtuma, jossa kukin osanottaja pyrkii suoriutumaan jostain tehtävästä tai tavoitteesta paremmin kuin toiset osanottajat”. Kilpailemisessa mitataan ja vertaillaan kykyjä, mutta oletko koskaan pohtinut mitä jää katsojilta näkemättä? Jokainen joka on kilpaillut tietää mistä puhun, sillä oli laji mikä tahansa, tapahtuu kovimmat ja vaikeimmat ottelut jossakin ihan muualla. Se joku muu on pääkoppa ja kaikki minuutit ennen itse kilpailua. Tämä kevät on nostanut pintaan esimerkiksi sen kuinka tärkeää kunnioitus kilpakumppaneita kohtaan on. Se sama pätee ihan arjessakin, sillä mielestäni kunnioitus ja toisen arvostaminen ovat ensisijaisen tärkeitä myös omalle menestymiselle.

Kilpailuasetelman voi joko nähdä negatiivisena asiana, tai sitten siitä voi ammentaa irti hyvää energiaa ja voimaa. Väitän, että positiivisen energian kautta kykenemme myös itse parempiin suorituksiin. Kun kunnioitat muita ja osaat olla iloinen myös toisen onnistumisesta, olet aito kilpailija. Paras kilpailija ei ole se joka aina voittaa, vaan se joka kykenee suoriutumaan paineista ja taistelusta reilulla pelillä. Mieluummin rehti häviö kuin ruma voitto. Bjorn_borg_dear_rival Minifitness_Bjorn_borg_kilpaileminen

Kilpakumppani saa minut suoriutumaan paremmin ja venymään kovempiin tuloksiin. Kun huomaan tanssisalilla jonkun muun onnistuvan, olen  aidosti iloinen hänen puolestaan. “Miten mahtava juttu, hän teki sen”. Samalla saan potkun omaan tekemiseeni ja venyn sitä kautta myös ylittämään niitä omia rajojani. Sitä kautta myös minä kehityn paremmaksi. 

Aina voi auttaa ja kannustaa muita, sillä se ei ole koskaan itseltään pois. Tanssisalilla meidän kaikkien kilpakumppaneiden välilitä löytyy vahvaa kunnioitusta ja uskollisuutta. Jokainen on onnistunut ylittämään itsensä jo niin monesti ja jaksanut antaa samalla tukeaan muille. Olen älyttömän ylpeä ihan jokaisesta ja toivon että kaikki onnistuvat tänään tekemään sen oman parhaan suorituksensa. Olette upeita.

Vaatteet – Björn Borg

 

Nähdään illalla! Laittakaa linjat kuumiksi <3 -E