arki hyvinvointi Treeni TV

KANA JA KUKKO

Tanssii_tahtien_kanssa_treenitTorstai. Torstai on sellainen päivä, että silloin pitäisi jo luistaa aika hyvin. Tanssin kuuluisi luonnistua ja askeleet todellakin muistaa vaikka silmät kiinni. Niinhän se on mennyt joka viikko tähän asti – paitsi tänään. Tänään mentiin takaperin kuperkeikkoja oikein ryminällä. En muistanut mitään, enkä osannut yhtään mitään. Miten saatoinkaan eilen muistaa kaiken ja tänään olin vain päätön kana – edes sen yhden munan muniminen ei onnistunut sitten millään! Tässä hommassa se muna pitäisi pullauttaa ulos joka päivä ja sekin mielellään aina kultaisena. Ei munia, ei kultaa.

Onneksi tällä kanalla on jo hieman kilometrejä takana, joten kana tietää kuinka tilanteen voi aina korjata. Kuulkaapa ihmiset, kun olet tarpeeksi lopussa et voi muuta kuin aloittaa alusta! Tänään olen ollut kana monellakin tapaa. Olen kaakattanut Janille kokonaiset neljä tuntia ja onnistunut luomaan vain vääriä askeleita koko aamupäivän. Kyllähän tästä nousee sulat pystyyn itse kullakin! Hermostutti, ärsytti ja turhautti.

Oli siis pakko koota tämä kanala uudestaan ja vain päättää onnistuvansa paremmin. Treenikselle mentiin jo toista kertaa saman päivän aikana, mutta sehän kannatti. Vaikka tänään ei kultaisia munia munittu, väitän munivani sellaisen huomenna! Vaikka tämä kana saattaakin joskus olla asteittain raskas, on periksiantamattomuus silti hyvä piirre. Kiitos kukko kun jaksat  <3