Aamiainen Elämäntyyli Matkailu Mieli Motivaatio ravintolat ruoka terveellisyys Treeni

Luovuuspäivä

Minifitness_aamiainen_terveellinen_helsinki_Ravintola Story

Perjantai on mielestäni viikon paras päivä. Luulen että monet muutkin voivat yhtyä tähän. Perjantaisin fiilis on jotenkin vapaa ja luova. Se on minulle myös päivä, jota kutsun viralliseksi luovuuspäiväkseni. Silloin keskityn aina toteuttamaan asioita, jotka tuntuvat juuri silloin mukavilta. Se ei ole suinkaan laiskottelua varten, vaan silloin saan usein jopa eniten asioita tehdyksi – joko ajatustasolla tai ihan konkreettisesti. Myös pääkopalle tulee antaa hetki hengähtää, jotta se pystyy hyödyntämään kaiken kapasiteettinsa. Ethän siis unohda työstää myös mieltäsi kehosi lisäksi? Mieli on suurin voimavaramme ja sitäkin tulee huoltaa ja kuunnella.

Perjantai on mahtava päivä aloittaa joogalla tai aamulenkillä. Ajatus virtaa ja keskityt itseesi ja omiin ajatuksiisi. Mistä olen tyytyväinen tänään ja mitä haluaisin elämässäni parantaa juuri nyt? Luova aamuni jatkuu tottakai täydellisellä, terveellisellä aamiaisella. Tänään kokeilen ravintola Storyn aamiaisen, jonne olen halunnut jo pitkään. Sitä on kehuttu paljon ja ajatus mehukkaasta munakkaasta ja rouskuvan herkullisesta granolasta saa veden kipuamaan kieleni päähän.

Minifitness_rvintola Story_aamiainen_helsinki_luovuuspäivä Minifitness_story_aamiainen

Aamiaista ei ole kehuttu turhaan, sillä se on virkistävän erilainen terveellisyyttä unohtamatta. Myös miljöö on vallan ihastuttava ja hetkeksi kuvittelemme itsemme jonnekin aivan muualle. Helsinki katoaa johonkin kauas. Vanhan Kauppahallin tunnelma on käsinkosketeltava, tunnelmallinen ja aito. Siihen kepeään mielentilaan uppoutuminen on varsin helppoa ja hetken tuntuu siltä, kuin olisimme lomalla.

Maistelemme aamiaista toistemme lautasilta ja kipot tyhjentyvät hetkessä. Aurinko hieman pilkistelee pilvien raosta ja syömme pöydän viimeiseen muruun saakka tyhjäksi. Sitten on aika aloittaa päivän työt. Avaamme Danin kanssa läppärit ja uppoudumme molemmat syvälle omaan luovuuskuplaan.

Minifitness_aamianen_vanha kauppahalli_story_terveellinen_healthy

Minifitness_aamiainen_Story

Minifitness_eggs benedict_helsinki_ravintola story Minifitness_ohra-uunipuuro_ravintola Story

Tunnit vierähtävät ja on aika sulkea läppärit loppupäiväksi. Kiertelemme hetken tuijotellen toinen toistaan kutsuvampia ruokatiskejä, täynnä tuoreita raaka-aineita. Voit haistaa kasvisten ja hedelmien tuoreuden ja tuoksun sieramissasi. Ruokavisioita alkaa pulpahdella meidän molempien mieleen ja pohdimme yhdessä mitä valmistaisimme tänään lounaaksi. Sitä menee tietynlaiseen hulluuteen moisessa ympäristössä ja haluaa viedä kotiin vähän kaikkea. Onneksi Dan on mukana, koska muuten tässä menisikin helposti loppupäivä. Kiikutan tyytyväisenä ruokakassit autolle ja mietin kuinka ihana päivä tänään onkaan. Minne lähdetään seuraavaksi?

Nauttikaahan viikonlopusta ja antakaa tilaa ajatuksillenne <3 -E