Elämäntyyli Mieli Motivaatio Muodonmuutos terveellisyys Treeni Yleinen

Millainen on ihannevartalo?

Minifitness_terveys_eroon sokerista

Ihannevartaloita on monia ja niin sen tuleekin olla. Meitä on niin moneen lähtöön neidit! Välillä laihuus on in ja toisinaan taas lihaksikkuus on huudossa. Onko meidän pakko kulkea tämän virran mukana? Mielestäni jokaisen meidän punaisena lankana tulisi olla ajatus siitä, missä itse viihtyy parhaiten. Sekä tottakai se, millaista kehoa on terveellistä ylläpitää. Kannattaa myös oppia olemaan tietyllä tapaa oman kehonsa kanssa sujut. En tarkoita sitä, että ylipainoisuus tulisi hyväksyä, vaan sitä, että osaa antaa myös armoa ja hyväksyy kehon tietyt huonotkin asiat – sillä meillä jokaisella on varmasti niitä. Kehomme hakeutuu aina balanssiin joko kanssasi tai ilman hyväksyntääsi. Siksi sen viestejä tulisi aina kunnioittaa.

Hyvä ja paras kunto on mielestäni tasan se, missä itse vihdyt parhaiten. Mielestäni naisen keho on kauniimpi ja kiehtovampi normaali rasvoissa, jolloin kehon kauniit muodot pääsevät esille. Itse ihailen myös sporttisuutta, joten lihaksia saa olla. Tietynlainen naisellisuus on kuitenkin mielestäni ihailtavaa! Naisesta näkee kun hän on terve ja viihtyy kehossaan. Ilonen nainen on kaunista katseltavaa.

Minullakin on oma ihanne kroppani jota tavoittelen. Olen kyllä löytänyt sen, mutta en vielä tapaa ylläpitää sitä. Olen kunnossa kyllä nytkin, mutta en sellaisessa johon pyrin. Minusta tämä on haaste ja ihan järkeväkin sellainen. Eikö olisikin hienoa olla siinä omassa ihanne kunnossa itselleen ja nimeonmaan itseään varten ympäri vuoden? Kuitenkaan että tarvitsisi luopua mistään tai kärvistellä epämukavuusalueilla? Uskon että oikeat eväät tähän löytää kyllä elämän aikana, mikäli näin vain itse haluaa.

Kehomme ovat kovin erilaisia ja toiselle toimii toinen ja toiselle taas toinen. Kun ruokin kehoani puhtaasti ja tasapainoisesti, sekä liikun monipuolisesti ja siitä nauttien, kehoni osaa vastata tähän aina positiivisesti. Yläpidettäköön siis tätä! Millaisesta sinun kehosi tykkää ja millä metodein se toimii parhaiten? Ei ole olemassa oikeaa tai väärää, on olemassa jokaiselle oma, toimiva tapa.

Jos haluat muuttaa kehoasi ja voida henkisesti paremmin, voit joko valittaa asiasta joka päivä, tai  toimia. Kuuntele kehoasi ja toimi sen antamien ohjeiden mukaan. Se on paras tie tasapanoiseen, terveelliseen elämään, ilman että joutuisit ahdistumaan kehostasi vähän väliä. Se syö ainakin meitä naisia enemmän kuin mikään.

Hyväksy itsesi sellaisena kuin olet nyt ja harjoittele kehosi kuuntelua. Näin teet parempia siirtoja koko ajan kohti omaa päämäärääsi.  Elämämme on aivan liian lyhyt murehtiaksemme peiliin katsoessamme jenkkakahvoja tai olematonta pyllyä. Tee jotain olosi parantamisen eteen heti, tai hyväksy tosiasiat. Ihastu itseesi ja viihdy omassa kehossasi!

Nyt sinulla on tilaisuus hyödyntää Minifitneksen 20 % ale-koodia Zeropointin nettikaupassa! Käytä koodia ZPMINIFITNESS tilauksesi yhteydessä. Tarjous on voimassa tiistaihin saakka, joten jos ne pinkit kompressiosukat ovat koko ajan pesussa, kannattaa niitä hankkia nyt lisää! Syksyllä nimittäin treenataan 😉 Zeropointilta on tänä syksynä tulossa myös kompressiovaatteita. Näitä odotellaan jo kovasti ainakin täällä. 

2014_Eevi_Teittinen_PCW-blog

 

Be best version of you ,E