arki Elämäntyyli hyvinvointi Kesä Matkailu ruoka Treeni

Takataskussa mobiilikirjasto

Minifitness_bookbeat_aanikirjatMeillä jokaisella on se paikka, jossa rentoutua parhaiten. Kun loma alkaa tai sellaiselle lähdetään, valmistaudutaan siihen usein nimenomaan virittämällä sitä mieltä ja kehoa valmiiksi lomamodeen. Tällöin lomasta saa helpommin kaiken irti, kun mieli on jo valmiiksi hieman rentoutuneempi. Aloitan itse loman, kuin viikonlopunkin jollakin erityisellä hetkellä. Tämä hetki vietetään joko yksin tai jonkun toisen seurassa, mutta sen tulee olla sellainen, jossa mieli pääsee rentoutumaan. Itse valitsin näin viikonlopun kynnyksellä ihan tavallisen pienen kirjoitushetken Turun jokirannan maisemissa. Jokirantaan on tämän kesän aikana ilmestynyt ihana pieni kahvilakontti, jossa tykkään viettää niin hieman sateisia, kuin niitä aurinkoisiakin kahvitteluhetkiä. Kirjoittamisen lisäksi kuuntelen usein äänikirjoja kun olen yksin. Saatan lähteä tallustamaan kohti keskustaa luurit korvilla ja uppoutua täysin omaan maailmaani. Hyvällä kelillä saatan joskus istua kontin seinustalla pidempäänkin, huomaamatta.

Nyt olen päässyt kiinni Saska Saarikosken, Dettmann ja johtamisen anatomia-kirjan pariin. Tämä kirja todella koukuttaa! Suosittelen kuuntelemaan lomalla itseään inspiroivia teoksia, sillä niistä saa hieman stressittömämpi mieli paljon irti ajatuksia ja oivalluksia. Parhaimpia teoksia ovat sellaiset, joista saa peilauspintaa omaan elämään. Tämä kirja on juuri sellainen!

Kirjojen kantaminen on historiaa, sillä Bookbeat-sovellus kulkee koko ajan mukanasi. Et tarvitse kuin kuulokkeet ja kirjasto on aina mukanasi – myös sillon kun nettiä ei ole saatavilla. Täytyy vain muistaa ladata e- ja äänikirjat etukäteen internetin välityksellä, jonka jälkeen niitä voi kuunnella ja lukea rajattomasti lomamatkoillakin vaikka lentokoneessa.Minifitness_ruoka_kahvilahetki_bookbeat Minifitness_bookbeat_kirjasuositukset Minifitness_kahvilahetki_mobiilikirjasto_bookbeat Minifitness_rentoutu_kesaloma_suosikit

Lukeminen ei ole koskaan ollut näin helppoa ja edullista, puhumattakaan siitä vaivattomuudesta. Palvelu auttaa myös oikeanlaisen lukemisen löytämisessä kirjasuositusten ja -kategorioiden avulla, joita tykkään hyödyntää usein. BookBeatissa voit lukea ja kuunnella 16,90 € kuukausimaksulla niin monta kirjaa kuin haluat. Nyt kaikki uudet lukijat saavat kuitenkin kokeilla palvelua täysin ilmaiseksi 30 päivän ajan täältä! Muista hyödyntää koodia minifitness, niin lunastat edun. Koodi on voimassa 30.9 asti.

Seuraavan jonossa onkin Sami Minkkisen, havaintoja parisuhteesta teos. Tämä kiinnostaa minua siksi, että tapasin Samin Suomen Ihanimmat Häät-kuvauksissa ja hän oli tyyppinä aivan mainio. Pakko siis kuunnella tämä heti Dettmannin lumouksen jälkeen!

Rentoa viikonloppua kaikille <3 -E

Minifitness_kesaherkut_turku_pure Minifitness_kesakahvila_rentoudu