Elämäntyyli hyvinvointi Kesä Kuulumisia Mieli Motivaatio Muoti onnellisuus Treeni

What goes around comes around

Minifitness_onnionJoskus pohdiskelen sitä kuinka ihmeellisesti elämä meitä kuljettaa. Joskus tulee olo että jokaisella tapahtumalla on lopulta oma paikkansa. Ne ymmärtää vasta usein pidemmän ajan päästä. Minä ymmärsin miksi olen kokenut vaikeita ja jopa pahojakin asioita elämässäni – siksi jotta osaisin arvostaa sitä hyvää entistä enemmän myöhemmin. Fakta on se että kakkaa on pakko saada niskaan. Vaikka kuinka väittäisin että olisin osannut arvostaa esimerkiksi Dania ja parisuhdettamme ilman aikaisempia huonoja kokemuksia ja ihmisiä, valehtelisin. Uskon että kaikki mitä olen kokenut aikaisemmin kuljetti lopulta meidät yhteen. Se kaikki teki minusta vahvemman ja teki koko suhteemme perustan vankaksi. Meitä ei yksi eikä edes kymmenen tuulenpuuskaa ole kaatanut, eikä kaada myöhemminkään. 

Pidän itseäni suhteellisen vahvana ja itsenäisenä. Nuorena nyrpistin nokkaani isäni tiukkuudelle, mutta nyt senkin ymmärtää. Opin tekemään töitä haaveideni eteen ja ymmärsin, että mitään ei tule karhunpalveluksilla tai odottamalla. Kaikki opit lähtivät ihan sieltä ala-asteelta saakka, tai jopa tarhan lelulaatikoiden ääreltä.

Mikään mitä haluaa eniten ei ole helppoa saada. Jokaisella meillä on eväät onnistua ja saavuttaa asioita, oli lähtötilanne mikä tahansa. Jos sitä toisen kultalusikkaa tuijottaa, ei syö muuta kuin itseään ja omaa elämäänsä. Lopulta edessä onkin tyhjiö. Paitsi kateus, myös uskonpuute itseään kohtaan ovat asioita, jotka tukahduttavat ilmapiiriä enemmän kuin mikään muu. Ne tukahduttavat sinua.

Miksi olla kateellinen kun jokaisella meistä on mahdollisuus tehdä asioita ja saavuttaa niitä? Toiselta se kateus ei nimittäin ota mitään pois, mutta meiltä itseltämme kyllä. Kaikkien ei edes pidä olla samalla viivalla. Meidän tulee löytää eri polkuja, jolloin muokkaamme asioita parhaalla mahdollisela tavalla. Meiän pitää saada eri näkökulmia ja erilaisia kokemuksia – meidän tuleekin olla erilaisia ihmisiä. Jokainen voi omalla toiminnallaan rikastuttaa omaa elämäänsä ja myös muiden. Ajattele itsestäsi vähän isommin.Minifitness_summerlook_outfit_festival

Kyllä, olen ollut huonompi ihminen joskus ja voin myöntää sen. Tärkeintä on mielestäni se kuinka sen voi jättää taakseen, mutta sitä ei kannata kuitenkaan unohtaa. Sieltä voi nimittäin aina ammentaa itselleen lisää uskoa ja voimaa nykypäivään. Opetuksia ja huomioita. Tiedän olevani parempi ihminen nyt ja vain sillä on väliä. Tiedän myös haluavani kehittyä ihmisenä edelleen, haluan olla hyvä muita ja itseäni kohtaan. Pyyteettömyys on kaiken avain jokaisessa ystävyyssuhteessa ja parisuhteessa. 

Ymmärrän tänä päivänä paitsi itseäni, myös elämääni paremmin. Miksi jotakin tapahtui, tulee usein eteemme uudestaan jollakin tavalla. Se voi olla välietappi tai lopputulema. Uskon elämässä vahvasti avoimuuteen ja positiivisuuteen. Uskon myös että halu ja tahto korvaavat enemmäin kuin esimerkiksi koetut vuodet.

Tahtotila ja hyvä mieli edellä tapahtuu usein asioita, joita saattaisi alkuun ajatella mahdottomiksi. En vielä 4 vuotta sitten osanut aavistaakaan että elämäni olisi näin siistiä – että se siemen jonka istutin kasvaisi puuksi. Se on parhainta, sillä se fiilis ei kuole koskaan! Minä tein jotakin ihan itse alusta loppuun. Pohjallakin oli käytävä ja sieltä taas noustava. Ei kukaan selviä ilman ruhjeita. Minifitness_Festival look

Olen varmasti onnellisempi kuin koskaan elämäni aikana. Oikea onni on tasaista, uskotko? Se on nimittäin pysyvää. Onnellisuus ei koostu niistä asioista mistä joskus ajattelin sen koostuvan. Avoimuus omalle kehittymiselle, heittäytyminen ja itseensä uskominen ovat olleet tärkeitä tällä tiellä.

Täydellinen ei ikinä tarvitse olla ja siihen olisi hölmöä edes pyrkiä. On myös turha odottaa sellaista muilta, ikinä. Täydellisyyttä ei ole olemassa. Onni löytyy meistä.

What goes around comes around -E

Tässä hyvä biisi meille kaikille neideille. Voit lisätä sen sinne omalle motivaatio-playlistille 😉

Takki – Bershka / Shortsit – Stradivarius / Laukku – River Island / Kuvat – Eve