Aamiainen Elämäntyyli Energiantarve hyvinvointi Makeanhimo Mieli Motivaatio Proteiini ravitsemus Resepti ruoka terveellisyys Treeni Tuoteselosteet

Elämän nautinto?

 * Yhteistyössä Arla Protein

Minifitness_nauti elämästä

Oma elämäni käy läpi aikamoista mylläkkää, kun palasille etsitään uusia paikkoja. Siirtyminen täysipäiväiseksi yrittäjäksi on toki antanut, mutta se on myös haastanut minua uudella tavalla. Omat pienet hetket ovat muodostuneet hyvin tärkeiksi kiireisien päivien vuoksi. Haluan muistaa aina sen elämän ilon ja nautinnon myös kaiken sen hässäkänkin keskellä. Tiedän ettei se ole aina helppoa, mutta mahdollista kyllä. On opeteltava omaa arvomaailmaa ehkä hieman uudestaan ja priorisoitava asioita uudelleen. Mutta ennen kaikkea ajateltava eritavalla! Pieni on suurta.

Edelleen tasapainoinen elämäni koostuu treenistä, puhtaasta ruoasta ja elämästä nauttimisesta. Jos viimeinen ehtoni puuttuu, on aika pysähtyä. Mikään asia ei ole sen arvoista, että tuota kannattaisi itsestään ja elämästään kadottaa. Kiireen keskellä on noussut esiin yllättävän pieniäkin asioita, joista haen energiaa ja mielenrauhaakin. Omien treenien jälkeen on parasta aikaa rauhoittua ja hieman nauttia! Joskus se on aamuisin, joskus iltaisin, joskus keskellä päivää! Ajankohdasta huolimatta, tiedän että se pieni hetki tulee ja se on minun aikaani.

Minifitness_rentoutuminen_elämästä nauttiminen

Minifitness_välipala_Arla_proteiinijugurtti_elaman nautinnot

Rakastan mukavuutta. En usko, että tämä on mennyt keneltäkään ohi, mutta varmistinpahan nyt kuitenkin. Hyvä ja terveellinen ruoka on mukavuutta. Treenaaminen on hyvinvointia, joka on mukavuutta vähän eritavalla. TFW:llä tulee usein napattua treenin päätteeksi mukaan Arlan proteiinijugurttia. Siellä siihen tutustuin ja nyt siitä on muodostunut jotenkin tapa. Kaikki hikiset tyypit lusikoivat sitä rivissä treenien jälkeen, siksi siis minäkin!  Tämä kiva pieni rutiini on omaksuttu täysin, sillä syön tätä kovin mielelläni välipalaksi kotonakin. Se on helppoa, terveellistä ja niin hyvää! Siitä voi kätevästi tunettaa myös erilaisia välipaloja.

Arlan proteiinijugurtista saa aikaiseksi vaikka mitä, jos perinteinen purkkimuoto alkaa joskus kyllästyttämään. Lemppareitani on erilaiset smoothiet, sekä tuoremyslit! Tuoremyslit ovat siitä kivoja, että niissä ei ole mitään turhaa, sillä sen voi kasata ihan itse! Ostan usein myslitarpeitani Punnitse & Säästä-myymälästä, josta löytyy varmasti jokaiselle jotakin. Minun syksyinen tuoremyslini maistuu taivaalliselta, kokeile vaikka!

Minifitness_jugurttia_resepti_tuoremysli

Syksyinen tuoremysli – terveellinen välipala

 Oma reseptiikkani näyttää tältä ( 1 iso kulhollinen mysliä)

 1dl isoja kaurahiutaleita

2 rkl Chia-siemeniä

1 dl pähkinöitä ja siemeniä

1 dl kuivattuja karpaloita ja mustikoita

1 tuore omena pilkottuna

Kanelia, kardemummaa, vanilijajauhetta ja ripaus steviaa!

Arla proteiinijugurttia, maustamaton

Sekoita myslin ainekset keskenään. Lisää sekaan haluamasi proteiinijugurtti, itse käytin maustamatonta.  Jugurttia tulisi olla runsaasti, sillä mysli turpoaa ja imee nestettä itseensä. Tähän vaikuttaa toki myös käyttämäsi raaka-aineet. Anna tekeytyä jääkaapissa muutama tunti ja nauti! Jos seos on liian tönkköä, voit vielä tässä vaiheessa lisätä jugurtin määrää. Tämä säilyy hyvin myös seuraavaan päivään, joten voit tehdä kerralla isomman satsin! 

Minifitness_arla_proteiiinijugurtti_elämän nautintoja

Aikaisemmin jugurtit ovat jääneet perinteisen rahkan jalkoihin puhtaasti ravintosisällön vuoksi. Jugurtti on kuulunut aikaisemmin herkuttelupäiville, mutta ei enää! Tästä herkusta löytyy sitä proteiinia 15g, joka on vielä luonnollista maitoproteiinia. Maustetuissa versioissa on ainoastaan hedelmien ja marjojen omaa sokeria, eikä niissä ole keinotekoisia makeutusaineitakaan. Tätä kutsuisin puhtaaksi ravinnoksi!

Oma suosikkini on maustamaton, johon tykkään lisäillä pieniä höysteitä sekaan. Tämä on minulle se päivän sallittu herkku- ja relaushetkeni! Rakastan lukemista, joten välipalahetkeeni kuuluu usein jokin lehti. Urheilu ja ravinto, sekä myös sisustusaiheiset lehdet kiinnostavat minua eniten. Niistä inspiroituu ja motivoituu joka kerta!

Minifitness_arla_proteiinijugurtti_terveellinen välipala

Minifitness_rentoudu_oma aika

Aika pienistä jutuista voi löytää nautintoa jokaiseen päivään, eikö? Kunhan ne tunnistaa sieltä ja antaa positiiviselle energialle tilaa. Vaikka arkeni onkin kiireistä, terveellisestä ruokavaliosta ja säännöllisistä ruokailuajoista en tingi! 

Ole itsellesi tärkeä -E

Henkilökuvat Kira/ Blond Rivets