Elämäntyyli Lisäravinteet Makeanhimo Mieli Motivaatio Proteiini ravitsemus Resepti terveellisyys Treeni välipala

Helppo herkku proteiinipatukasta

Kesan herkut_Questbar_helppo herkk_resepti_terveellinen proteiinipatukka

Tiedän että joskus on hetkiä, jolloin on pakko saada nyt äkkiä heti jotakin hyvää. On myös hetkiä, kun saa juosta paikasta toiseen ja kassissa on silloin hyvä kulkea hätävarana jotakin välipalana. Itselläni näihin tilanteisiin toimii hyvin proteiinipatukat ja olenkin rakastunut täysin Quest barin patukoihin. Makuja on niin kovin monta ja ne ovat niin vitsin fantastisen makuisia! Miltä kuulostaisi Oreo-proteiinipatukka? Tai Hillon ja maapähkinävoin makuinen terveellinen välipala? Olen sekaisin ja niin hullaantunut näihin.

Näistähän voi tuunata pientä helppoa välipalaa tai herkutella viisaammin. Oletko kokeillut koskaan laittaa Chocolate Brownie-proteiinipatukkaa mikroon hetkeksi? Päälle vähän vielä vaikka kirsikoita tai vadelmia. Terveellinen ja varsinkin herkullinen leivos on valmis. Tässä reseptiä, johon suosittelen käyttämään joko Cinnamon roll-makua tai Apple pie-makua. Ai että se onkin hyvää!

Minifitness_questbar leivos_helppo resepti_herkkuja helposti

 Omena-kaneli Quest bar -leivos

1 kpl Quest bar Cinnamon roll-  tai Apple pie -proteiinipatukka

Puolikas omena

Kanelia

Kauli patukka ohueksi kaulimella ja lisää päälle viipaloidut omenat. Lisää kanelia ja paista uunissa 150-170 asteessa n. 5-10 minuuttia. Voit myös lämmittää patukan pehmeäksi mikrossa hetkessä ja lisätä omenalohkot kypsentämättöminä, tai kypsentää ne erikseen uunissa kanelin kera. Erittäin nopeaa ja helppoa!

Hyvää näissä on myös se, että ne ovat luonnollisempia kuin monet muut proteiinipatukat. Näihin ei ole lisätty sokeria ja niistä löytyy runsaan proteiinin (20g) lisäksi myös paljon ravintokuitua, joka edesauttaa useimmilla vatsan toimintaa. Ensimmäinen patukka, joka ei pistä vatsaa myllämään huonojen ainesosien vuoksi. Hiilihydraattien määrä eri makujen välillä hieman vaihtelee, mutta sitäkään ei ole liiaksi. Vaikka hinta onkin hieman korkeampi kuin monien muiden, on se mielestäni täysin perusteltua. Hyvästä ja laadukkaasta proteiinipatukasta voi mielellään maksaa hieman enemmän! Aikaisemmin näitä joutui tilata ulkomailta saakka, mutta nyt niitä myydään myös Fitnesstukussa

 Omia suosikkejani ovat Oreo,  Chocolate Chip Cookie Dough, Apple Pie ja Peanut Butter & Jelly. Makuja löytyy tosi paljon ja olen varmaankin maistanut jo jokaista näistä! Patukoita löytyy myös monista luontaistuotekaupoista ja myös joistakin ruokakaupoista. Usein hinnasta saa kuitenkin pulittaa extraa.

Terveellisiä herkkuhetkiä, E <3