elämäntapa Elämäntyyli Fitness hyvinvointi Kauneus kesäkunto Mieli Motivaatio Muoti Personal trainer terveellisyys Terveys Treeni

E-energiaa

Minifitness_springmood_outfit

Tänään ei voi kiukutella. Ei edes sillä verukkeella, että on maanantai. Olen jo pitkään tehnyt aina maanantaisin jotakin kivaa, josta tulee hyvälle mielelle. Maanantai on väärinymmärretty, sillä sehän on kaiken uuden hyvän alku. Uusi viikko! 

Auringosta saamme energiaa ja ai että mikä ilma tuolla meitä helliikään tänään! Kevät alkaa toivottavasti tekemään tuloaan, ainakin oma mieleni on tähän jo ihan valmis. Kevät on syksyn tapaan usein täynnä muuutoksien tuulia. Se on ihanaa! Silloin tulee fiilis puunata kotia, kokeilla rohkeasti uusia asioita ja tavata ihmisiä. Me heräämme talviunilta ja alamme taas elämään täysillä! Sen voi jo nähdä ratikkapysäkillä ihmisten  olemuksesta. Olemme valmiit kömpimään koloistamme. 

Minifitness_redjacket_fashion_spring Minifitness_Spring_outfit

Aika moni meistä alkaa valmistautumaan siihen kesään. Nyt alkaa viimeistään se vimmattu treenaaminen ja kukkakaalin puputus! Pussitellaan minigrippeihin omenalohkoja ja sheikkereiden jauhot tulee muutaman viikon päästä jo nenästäkin. Makuunin edustalla voi ikkunashoppailla nenä littanassa ja kuolat poskilla. Hienoa, tässä on hyvin vielä nimittäin aikaa karistella kiloja parempaa oloa ja fiilistä varten.

Olen yksi näistä tyypeistä, joka tosiaan matkasi viikko sitten Ikeaan tyttöjen kanssa ostamaan minigrippejä ja eväsrasioita. Ne helpottavat elämääni ihan oikeasti. Kevääni on nimittäin aika kiireinen, joten eväitä täytyy kuskailla mukana silloin kun päivän aikataulut sen vaativat. Nälän sietämisestä on nimittäin turha edes keskustella. Järjestelyt valmiiksi niin pysyy hommat helpommin hanskassa!

Minifitness_outfit_monday_red

Toinen asia jonka nappasin eilen mukaani kauppareissulta, oli kätevä minikokoinen kalenteri. Tämä kalenteri toimii omana treenikalenterina, johon kirjaan päivän kohdalle treenin, liikkeet ja painot. Tätä on varsin hyvä seurata, mikäli mielii kehityksen menevän haluttuun suuntaan. Myös yleisiä fiiliksiä on kiva kirjailla!

Olen minäkin joskus kuulunut siihen kevään panikoivaan laumaan. Siihen, joka tajuaa juuri tällaisena aurinkoisena keväisenä päivänä sen, kuinka onkaan tullut lepäiltyä enemmän kuin ehkä piti pitkän talven aikana. Sitten päätetään aloitetaan se kesädieetti! Haluan että onnistut tänä vuonna joten tässä muutama vinkki.Minifitness_outftit_casual

Suunnittele matkasi. Mieti mitkä ovat tavoitteesi ja miten niihin päästään. Aseta itsellesi välitavoitteita, joihin keskityt askel kerrallaan. Älä suorita, vaan myös nauti! Muista myös se tärkein. Jokaisella meistä (myös minulla) on haasteita. Mieti ja suunnittele etukäteen kuinka niistä selvitään ja miten näissä tilanteissa toimitaan. Aina on vaihtoehtoja, lupaan sen. Minullakaan ei ole omaa kokkia kaapissa piilossa, eikä taikajuomaa jonka voimin jaksan aina mitä vain! Oikea asenne ratkaisee pelin.

Onko aloittaminen silti vaikeaa? Ei oikein ehkä tiedä mistä ja miten aloittaisi. Lista saattaa tuntua loputtomalta ja kaikki aika hankalalta. Onneksi se ei ole sitä oikeasti. Kaikki on lopulta pienen vaivan arvoista! Siitä saimmekin ajatuksen. Minä ja Eveliina tulemme huhtikuussa starttaamaan etävalmennuksen kohti upeaa kesäkuntoa! Kannattaa siis pysyä taajuudella, mikäli haluat tänä vuonna onnistua varmasti. Meidän E-tiimi tulee olemaan aivan huippu! Energiaa on siis luvassa ja paljon.

Upeaa maanantaita, E <3

 Takki – H&M

Huivi – Acne

Housut – Bershka

Lasit – Super