Aamiainen Elämäntyyli Flunssa hyvinvointi ravitsemus Ruokailu terveellisyys Terveys Treeni

Iloa mehusta

Minifitness_aamut_mehulinkoPakko fiilistellä vähän tätä teidän kanssa. Puhuimme jokin aika sitte Kiran kanssa salille matkatessamme siitä, kuinka mehulinko olisi kiva. Hetki siitä höpöteltiin ja asia jäi hautumaan mieleeni. Näin siitä untakin. Sitten viikkojen päästä bongasin sellaisen Stokkan Hullareilta! Menin ihan sekaisin jotenkin, vaikka kyllähän noita linkoja löytyy kunhan kauppaan jaksaa kävellä. Mutta siis kun tämä oli ALESSA. Tai pitäisikö sanoa “alessa”. Myöhemmin tarkastellessani mehulinkojen hintoja, olivat ne lopulta aika edullisia. Toki niitä ultimaattejakin yksilöitä löytyy, mutta perus hyvällä mehulingolla pääsee jo tähän nautintoon kiinni. 

Kiran ollessa lomalla juuri tuolloin, en uskaltautunut Hullareille yksin. Se kaaaos, aaahh ei. Avasin netin samaisena aamuna ja yllätyksekseni sain 2 kpl mehulinkoja koriini! Olen aina epäillyt tuon nettikaupan toimivuutta, kun kaikki pamahtavat sinne samaan aikaan. Olo oli aika tyytyväinen. Olin välttänyt ryysiksen ja kyynärpäätaklaukset, sekä myös noiden vempeleiden kantamisen kotiin.Tilasin ne kotiinkuljetuksella, sillä olen kokenut tuon postilta pakettien raahaamisen aivan liian monta kertaa. Saan tuskanhien pelkästään ajatellessani tuota toimenpidettä.

Minifitness_mehulinko_itsetehtymehu_shottipitääterveenä

No nyt se komeilee keittiössämme. Meillä on hyvin kompakti keittiö ja aina kun keksin meille kivan uuden laitteen – joka on pakko saada – saa joku muu poistua. Keittiömme järjestys muuttuu aina kun siivoan ja Dan ihmettelee kerta toisensa jälkeen laitteiden paljoutta. Naisten juttuja. Tämä on ihan söpö, eikä yhtään liian iso. Se on todella tehokas ja pelkään ujuttavani vahingossa vielä sormeni sinne. Aika kömpelö pitäisi kyllä olla. Parasta on valmistaa shotteja – niitä mehuisia kavereita. Inkivääristä, sitruunasta, limestä ja omenasta valmistuu hetkessä ihanan kirpeä shotti!

Se on jännä kuinka vähän mehua noista jää lopulta jäljelle. Maun puolesta pakko hehkuttaa ja vähän varoittaa – et juo enään mitään mehuja tämän jälkeen! Olen paratiisissa mehulinkoni kanssa. Voisiko joku yhtyä tähän hulluuteen kanssani? Sitten kun joku vielä keksisi sellaisen koneen, joka puhdistaisi itse itsensä. Se on pieni tuska tämän ilon joukossa. Onneksi tämä on aika yksinkertainen yksilö.

Minifitness_mehulinko_aamiaismehu_terveysshotti

Aion näiden mehujeni avulla selättää kaikki alkavat flunssat! Saa nähdä kuinka neidin käy. Vielä toistaiseksi ainakin mennään tuloksilla mehulinko 2 – flunssa 0.

-E <3