Elämäntyyli hyvinvointi Illallinen Matkailu Matkustaminen Mieli Motivaatio ravintolat Ruokailu Treeni

Elämän parhaat palat lautasella

Minifitness_IllallinenRakastan dinnereitä. Ne ovat tärkeä osa sosiaalista kanssakäymistä – niin ja rakastan myös hyviä makuja. Usein puhutaan siitä, kuinka näitä ei voisi harrastaa tietynlaista ruokavaliota noudattaessa lainkaan. Erityisesti fitnesspiireissä tähän ajatusmalliin on törmännyt usein. Miksi tavallinen elämä pitäisi jotenkin lopettaa? Jos se kuuluu normaalisti elämääsi, miksei se voisi kuulua siihen tietyistä raameista huolimatta? Tottakai se saattaa vaatia hieman erilaista vaivaa. Eilinen ilta osoitti taas itselleni sen, kuinka kaikki riippuu siitä, millaisilla ihmisillä olet itsesi ympäröinyt. Olen niin kiitollinen omistani.

Ystäväpariskuntamme kutsui meidät viettämään rentoa sunnuntai-iltaa heidän luokseen. Ajatuksena oli löhöillä sohvalla kaikki yhdessä makoisassa läjässä, mutta tottakai siihen kuuluu myös hyvä ruoka. He tosiaan tiesivät kuinka minulla ja Danilla on molemmilla nyt käynnissä omat ruokavaliot, joita noudatamme suhteellisen tarkasti ja myös mielellään. He ehdottivatkin, että tekisivät illallisen sen mukaan mitä me voisimme syödä. Olin tästä tottakai todella riemuissani! He sattuvat olemaan vielä todella hyviä kokkeja…Minifitness_mehushottiMinifitness_Meksiko_TulumMinifitness_mexico_dinner_Tulum

Loppupeleissä ruokavalioiden sovittelu ei ollut edes kovin vaikeaa, sillä lautaselle päätyi samanmoista ruokaa mitä sinne olisi voinut päätyä ruokavaliosta huolimatta. Pihviä, bataattia ja salaattia. Avainsanana olikin noudattaa sitä omaa lautasmallia ja ruoan määrää. Join ruoan kanssa itse vettä, eikä minua haitannut lainkaan muiden punaviinin siemailu. Minusta on ihanaa, kun ihmiset voivat tehdä juuri niin kuin haluavat, eikä kukaan ole se outolintu.

Jälkiruoka kuuluu kunnon illalliseen, olen siitä aika tarkka 😉 Meille tarjoiltiin aivan super hyvää jäätelöä, joka noudatteli myös ruokavalion ohjenuoraa. Jäätelö oli tehty banaanista ja vadelmasta – en tiedä vieläkään miten se saattoi olla niin hyvää. Banaani vaan toimii aina!

Hyväksytään erilaiset elämäntyylit ja nähdään ne mahdollisuudet! Rentouduin teekupin ääreen sohvan uumeniin, johon saattoi kirjaimellisesti upota. Haluan sellaisen sohvan meidänkin kotiin, se oli nimittäin jopa liian mukavaa.

Minifitness_loveMinifitness_viherjuomaMinifitness_dinnertime_TulumDinnereillä tulee usein keskusteltua enemmän ja myös rauhoituttua siihen tilaan. Danin kanssa harrastamme paljon dinnereitä, erityisesti lomalla rakastan viettää ruokapöydässä pitkän tovin jutellen ja maistellen. Meksikon lomalla vietimme monia unohtumattomia keskusteluja, jotka olivat täynnä myös uusia ruokakokemuksia. Voiko parempaa comboa olla edes olemassa? Meri taustalla ja ihana rentoutunut fiilis, ah. Huomasimme loman aikana myös sen, kuinka tutustuimme toisiimme vielä näidenkin vuosien jälkeen entistä syvemmin. Sitä luulee tietävänsä jo kaiken, mutta aina löytyy jotain uutta. Vielä siistimpää on huomata, kuinka pitää tuosta toisesta ihmisestä vaan koko ajan enemmän.

Ystävien kanssa illallistaminen on usein täynnä naurua ja kuulumisien jakamista. Se on yksi parhaista tavoista viettää yhteistä aikaa ja nauttia toisten seurasta <3 Dinnerit ovat ihania myös arjen keskellä, sillä ne piristävät kummasti sateista päivää ja erityisesti näin maanantaita.

Minifitness_Mexico_Unico

Ps. Kuvat ovat ihanalta Meksikon lomaltamme Tulumin sydämestä. Illallinen Mi Amor-hotellin ravintolassa Unicossa oli täydellinen ruokaa ja seuraa myöten. Tuonne resorttiin voisin mennä takaisin – se on varsin suosittu joogaajien kesken.

Parhaita hetkiä viikkoosi, E <3