arvonta Motivaatio Treeni

Game time + arvonta

Minifitness_penkkiurheiluaNaiset ja lätkä on aina jotenkin outo yhdistelmä. Älä kysy miksi, koska en oikein tiedä. Näen paljon helpommin miehet, bissen, hodarit ja huutamisen yhdessä. Rakastan kuitenkin itse  käydä katsomassa oikeastaan mitä tahansa urheilua, sillä siitä saa aina itselleen hyvän mielen ja fiiliksen. Parhaillaan se nostattaa omaa motivaatiota ja saa iloiseksi! Häviö onkin vähän hankalampi juttu.

Viime viikolla olimme Even kanssa katsomassa NordicBetin tarjoamana illan ottelua Jokerit vs. Pietarin SKA. Pelihuuma oli käsinkosketeltavaa ja täytyy kyllä sanoa, että samanlaista meininkiä en ole itse aikaisemmin kokenut. Älytön show kokonaisuudessaan! Se nostatti ehdottomasti fiilistä katsomon puolella. Myös kotivoitto oli kovin tervetullut bonus, joka kruunasi iltamme.

Minifitness_nordicbet_jokerit_KHL Minifitness_latkailta_fanipaketin arvonta

Minifitness_KHL_Jokerit_arvonta Minifitness_jokerit_KHL_Nordicbet

Olimme koko porukka sonnustautuneet kuin uskolliset fanit, joten sulauduimme jengiin todella uskottavasti. Even kanssa totesimme pelin aikana ne perusasiat; nälkä ja jano. Kuplavesi ei ole hyvää, sekin tuli todettua. Nauratti ja höpötytti aika paljon. Ärsyttävän naismaista, eikö? Kyllä me sitä peliäkin tosin seurattiin. Riemu repesi viimeistään siinä vaiheessa, kun pääsimme siihen kuuluisalle screenille, “we are gorgeous” tekstin saattelemana. Niin hyvin meidän Jokerihatut siis toimi! Olin todellakin se dorka, joka alkoi hihittämään. Eve hoiti poseerauksen, se pelasti kaiken.

Matsi oli täynnä hauskoja hetkiä! Kasvoin nuoruusvuoteni Hifki perheessä, jossa kannatus oli todellakin aitoa ja vahvaa. Itselläni on edelleen kannatuspaita kaapin perällä, koska en uskalla heittää sitä poiskaan. Se olisi väärin. En kääntänyt takkiani, sillä KHL on asia erikseen. Pesunkestävä HIFKI. Lätkää on pakko mennä katsomaan pian uudestaan. Naisten seurassa vitsejä lentelee jotenkin ihan eri tavalla, en ihmettele kyllä yhtään miksi…

Minifitness_Jokerit_KHL Minifitness_Jokerit

Haluatko fiilistellä? Pakko lietsoa tätä omaa meininkiä vähän teihinkin. Arvonkin teidän lukijoiden kesken tämän samaisen fanipaketin, jolla voi muuntautua pesunkestäväksi Jokerifaniksi – kunhan ei puhu liikaa! Fanipaketti sisältää pelipaidan, pipon, kaulahuivin ja lippiksen. Kerro tämän postauksen alle oma lätkätarinasi sunnuntaihin 30.11.2014 mennessä ja paketti voi olla sinun!

Kilpailu on päättynyt. paketin voitti itselleen nimimerkki jätkä. Onnea ja kiitos kaikille ihanista kommenteistanne! <3 

-E