aerobinen harjoittelu Elämäntyyli Energiantarve Lisäravinteet Ostoskassi Palautuminen Proteiini treenaaminen Treeni

Tehoa dieettiin

Minifitness_tehosport_palautuminen salitreenistä_palautusjuoma_suklaa

Tiedättekö että joskus todella arvaamattomista jutuista voi nousta itselleen tietyissä tilanteissa jopa henkireikä. Pelastus ja puskuri! Dieetillä saa katsoa hieman tarkemmin pupunruoan määrää ja kaikessa muussa saa tutkia raivintosisältöjä. Eikä se ole oikeastaan edes työlästä, sillä siitä on tullut hyvin luonnollinen tapa ja monia vuosia sitten. Silloin joskus kun syömämme ruoan sisältö alkoi kiinnostamaan. Niitä kannattaa oikeasti oppia hieman tutkailemaan, sillä voimme tehdä helposti viisaampia valintoja kaupan hyllyllä. Tämä pätee myös “terveystuotteiden” osalta.

Eniten ärsyttää tilanne, kun olen unohtanut palkkarin kotiin. Kaikki kaupasta saatava on usein niin kuraa! Näin minä ainakin ajattelen hyvin monesta niistä litkuista. Paitsi sitten tämä yksi. Olin fiiliksissä kuullessani tästä kamppiksesta TEHO Sportin kanssa, sillä olin jo ehtinyt hehkuttamaan tätä palkkaria ja patukkaa kotipiirisssä.

Tehosport_minifitness_palautusjuoma_voimaharjoittelun jälkeen

 Se on pelastanut meikäläisen nälänhädästä ja treenin jälkeiseltä nälkäkiukulta. Pakko kertoa…se maistuu ihan siltä siniseltä Naminamilta, muistatteko vielä sen? Minä muistan, sillä olin pienenä tyttönä Nami Namien suurkuluttaja. Mutta siis takaisin siihen Teho Sportin suklaanmakuiseen proteiinijuomaan – se on pala taivasta! Hyvät arvot ja oikeasti maku on kuin vastaus johonkin minun syvimpiin rukouksiini. Jos olet nirso, kokeile!

tehosport_palautusjuoma_voimaharjoittelun jälkeen_minifitness

Teho Sportilta löytyy muuten erikseen kestävyysurheiluun ja voimaharjoitteluun tarkoitetut palkkarit – treenien rasitus kehoon on erilainen kun verrataan aerobista ja anaerobista treenaamista. Salitreenin jälkeen kaipaamme enemmän proteiineja lihaksille, kun taas aerobisen jälkeen hiilareita kaivataan hieman enemmän. Molempia proteiineja sekä hiilareita on hyvä nauttia molempia kummassakin tapauksessa, mutta suhteet näiden välillä ovat hieman erilaiset. Jos esimerkiksi kykenen ruokailemaan heti salin jälkeen, nautin ainoastaan proteiinia ilman hiilaria ja nautin hiilarit ruoasta. Silloin kun ruoka venyy, on syytä nauttia molempia mahdollisimman pian treenin päättämisestä.

 TEHO Sport palautusjuomat on valmistettu suomalaiseen laktoosittomaan lähimaitopohjaan. Tuotteet ovat myös gluteenittomia. Voimaharjoitteluun tarkoitetut juomat sisältävät 26g proteiinia ja saman verran hiilihydraatteja per pakkaus.

Minifitness_tehosport_palautusjuoma_salin jälkeen

Maistoin Turussa messuilla ollessani myös sitä samaista Teho Sportin suklaa- proteiinipatukkaa. Se nousi meikäläisen patukkalandian Top 3:een! Hyvää Suomesta, vihdoinkin. Halleluja. Patukka sisältää 40% proteiinia, joten siinä on optimaalinen määrä rakennusaineita lihaksille treenin jälkeen. Olen kuljettanut näitä myös laukussa mukana välipalana. Toimii muuten tosi hyvin myös leffaa katsellessa herkkuna. Vähäinen sokereiden määrä on myös sellainen, jota olisi hyvä näissä patukoissa tarkkailla. Kaikki proteiinipatukat eivät tosiaan ole kovin laadullista tavaraa enään sen jälkeen kun kurkataan ravintosisältöihin. Näitä on löytynyt kotoa jo jonkin aikaa ja äkkiähän se kuppo tyhjenee…

Minifitness_tehosport_proteiinipatukka_hekurreluun_välipalaksi

Meikäläisen dieettihän etenee kovaa vauhtia ja kolmessa viikossa on pudonnut kepeästi 2 kiloa. Nyt otettiin toinen pudotus, joka tarkoittaa lähinnä hedelmien karsimista pois. Marjoja löytyy vielä aamiaiselta onneksi. Rasvaprosentti on pudonnut 3 viikon aikana kahdella! Aika hyvällä tahdilla siis mennään ja energiaa piisaa vieläkin treeniin! Voimatasot ovat edelleen samat ja pientä kuoriutumista on jo havaittavissa 😉 Biksut ja Dubai odottavat parin viikon päästä. Sieltä saa kyllä hyvää poweria! 

Kaikkien Fitfashion blogaajien kampanjaan osallistuneiden postaukset löytyvät kampanjasivulta osoitteesta fitfashion.fi/teho – käykäähän kurkkailemassa mitä muut olivat näistä mieltä!

Teho E

 

*Yhteistyössä TEHO Sport