Aamiainen arki Bikini Fitness dieetti elämäntapa Fitness Flunssa hyvinvointi Iho Kauneus kehon puhdistus Laihtuminen Mieli Motivaatio Resepti Stressi terveellisyys Terveys Treeni

HYVÄSTI NESTEPÖHÖ

Onko olo loman jälkeen pöhöttynyt ja paino korkealla? Kehoosi on todennäköisesti kertynyt vain nestettä, joten säästä vaaka turhautumiseltasi. Jos alavireystila painaa, kannattaa aamut aloittaa kunnon koko kehoa boostaavalla mehushotilla, joka auttaa kehoa poistamaan tuota nestekertymää luonnollisin keinoin. Myös liikunta, riittävä uni, terveellinen ruokavalio ja riittävä veden juominen auttavat tämän olotilan pois häätämisessä.

Mehulinko on paras ystävä tämän reseptin taikomisessa ja juomaa voi tehdä jemmaan seuraavaksikin päiväksi. Yksi ehdoton lempparini on erilaiset itsetehdyt inkivääripohjaiset mehujuomat, sillä voimakkaan maun lisäksi se sisältää tutkitusti paljon terveyshyötyjä. Tällä mehushotilla pöhöttynyt olemus on historiaa ja saat tästä myös luonnon oman rokotteen pöpöjä vastaan. Tarvitset vain kolmea raaka-ainetta; Kurkkua, inkivääriä ja sitruunaa. Sitten mehustamaan!Minifitness_nesteenpoisto_mehushotti_

KOLMEN KOPLA Inkiväärin tiedetään vähentävän kipua ja tulehdusta, sekä edistävän verenkiertoa, ruoansulatusta ja auttavan erilaisissa vatsaongelmissa. Juoman sitruuna tehostaa myös osaltaan ruoansulatusta ja energisoi koko kehoa, sillä se puhdistaa kehoa monipuolisesti. Sitruuna on myös perinteinen flunssan taltuttaja, sillä se taistelee tulehduksia vastaan ja parantaa immuunipuollustusta. Kurkku taas poistaa nestettä kehosta ja bonuksena se sisältää vain vähän kaloreita – näin myös tämä mehushotti on varsin vähäkalorinen! Kurkkua ei ehkä ajattelisi mitenkään erityisen parantavana kasviksena, mutta sitä se kuitenkin on. Tuo hieman mauton vihreän vetinen tyyppi avittaa myös osaltaan ruoansulatusta, joka edesauttaa jälleen pöhön poistumista kehosta.

Kurkkuviipaleet voi myös shottia nauttiessa huitaista silmille, sillä se vähentää myös turvotusta silmänympärysiholta ja on oiva vasta-ase ryppyihinkin – kyllä, leffamatsku pitää toisinaan ihan paikkansa! Jos näitä nesteenpoistobileitä haluaa jatkaa, voi vesikannuun sujauttaa kurkkuviipaleita ja puristaa lorauksen sitruunaa.

Voiko kovempaa kolmen koplan nesteenpoistajaa edes olla! Tämä on vielä mielettömän hyvää <3 -E