arki hyvinvointi Kesä Treeni

MIDSUMMER

Minifitness_keskikesa_kuulumisiaMuistan pienenä valvoneeni pitkälle aamuyöhön juhannuksena, ihan vain keskikesän juhlan kunniaksi. Puin valkoisen napapaidan, koska oli liian kuuma pitää mustaa paitaa. Katselimme jättimäistä kokkoa ja söimme makkaraa. Pelasimme palloa ja uimme. Tämä kaava toistuu oikeastaan edelleen aika samalla tavalla, paitsi että nyt se ei ole enää keskikesän juhla, vaan pikemminkin kesän alku. 

Kun olin pieni olimme aina leirintäalueella, mutta näin vanhempana olen viettänyt juhannukseni aina mökillä. Juhannus on ikimuistoinen juttu ja uskon tämänkin juhannuksen jäävän muistoihin hyvin tärkeänä tapahtumana. Yhdessä oloa ja kiireetöntä oleilua – ihan parasta.

Mukaan on pakattu kahvakuulatkin, sillä aiomme treenata mökillä fiiliksen mukaan. Ruoka ongitaan toivottavasti itse ja isoin puuhastelu tulee keskittymään keittiössä hääräämiseen. Ihana päästä hetkeksi hengähtämään luonnon keskelle ja tuulettamaan päätä. Luonnolla on ihmeellinen voima rauhoittaa mieltä ja kehoa. Hyvää ja rentouttavaa juhannusta kaikille <3 Aika superina bonuksena on päästä viettämään se yhdessä Teemun kanssa. 

 

Pus, E